Clarfon participa pentru prima data la Black Friday cu super oferta de pana la 50% reducere la toate aparatele auditive

Povestea Clarfon a inceput în anul 2003 cu promisiunea de a livra aparate auditive și servicii de calitate către pacienții noștri.

Zi de zi încercăm să facem ce este mai bine pentru a oferi un diagnostic corect, un tratament de urmat ce va îmbunătăți sănătatea urechii sau o informaţie preventive, dacă nu sunt afecțiuni.

Un auz sănătos reprezintă o viată sănătoasă. Tu ştii dacă auzi bine?
În momentul de față, este foarte cunoscut faptul că unul din 8 români suferă de hipoacuzie iar pacientul evită să ajungă la audiometrist din varii motive. Pe de o parte, există teama faţă de persoanele cu care pacientul conviețuiește, teama de a fi judecat. Un aparat auditiv este atât de necesar iar acest tip de investiţie este una utilă pentru a te bucura de un auz optim.

Lipsa unui consult la specialist și neidentificarea la timp a hipoacuziei poate conduce la:
– Declinul cognitiv;
– Afectarea sănătății mintale;
– Probleme de relaţionare;
– Probleme de stomac și dureri cronice;

Clarfon are o echipă cu o amplă experiență, conștientizăm cât de important este pentru tine să ai dispozitive medicale de calitate la prețuri corecte, motiv pentru care încercăm să aducem cele mai bune oferte pe tot parcursul anului care să-ți protejeze sănătatea urechii.

Black Friday este perioada cu cele mai mari reduceri ale anului, iar Clarfon participă anul acesta pentru prima dată pentru a oferi cele mai bune prețuri la aparatură de calitate dar și consultații gratuite.

De Black Friday, în perioada 8 – 12 noiembrie, îți determini acuitatea auditivă gratuit şi beneficiezi de super oferta de până la 50% reducere la toate aparatele auditive.

Dacă nu ai avut până acum ocazia să faci un consult gratuit privind testarea auzului, acum este momentul. Te așteptăm în cabinetele din toată ţara să celebrăm împreună Black Friday la Clarfon!