"Claro Que Si", cea mai difuzata piesa a saptamanii conform Media Forest

Lansata in urma cu trei luni, “Claro Que Si” este cea mai difuzata piesa a saptamanii.

Conform platformei Media Forest, hitul lansat de catre Juan Magan, Hyenas, Mohombi si Yasiris, a generat peste 173 de difuzari la radio. Piesa a adunat peste 5.500.000 de vizualizari pe YouTube si peste 2.100.000 de stream-uri pe platformele digitale (catmusic.ro/songs/juan-magan-x-hyenas-x-mohombi-x-yasiris-claro-que-si).

La inceputul lunii februarie, Juan Magan, Hyenas, Mohombi si Yasiris au facut echipa pentru un proiect inedit. Menita sa uneasca scriitori si artisti de pe trei continente, fiecare cu atingerea si flavour-ul personal, piesa „Claro Que Si” este insotita de un videoclip hot, dinamic, cu o imagine neon tropical si vibe-uri dominicane, in regia lui San si produs de Cat Music. Clipul a fost filmat in mai multe locatii din Punta Cana si Romania pe parcursul a trei zile.

Cat Music este cea mai mare casa de discuri din Romania, ce are in portofoliu artisti precum Smiley, Feli, Ruby, What’s UP, Lidia Buble, Elena Gheorghe, Mandinga, DJ Sava, JO, MIRA, Noaptea Tarziu, Ilinca Bacila, Bella Santiago, Kamelia, Monoir, Olga Verbitchi si Voltaj.