Coafuri rapide pentru parul lung

Părul lung înseamnă opțiuni nelimitate de styling, dar și mai mult timp petrecut pentru a-l coafa. Oana Motoi, Trainer ghd România, ne oferă câteva sugestii de coafuri pentru părul lung pentru un look impecabil de zi cu zi. 

“Părul lung îți permite să experimentezi cu diferite stiluri. Fie că optezi pentru o coafură casual, mai lejeră, sau pentru una mai sofisticată, este important să ai la îndemână un styler de calitate și produsele de styling potrivite. Astfel, adăugi părului textură sau finisare, iar coafura ta rezistă mai mult timp,” este de părere specialistul ghd România.

Iată câteva dintre propunerile de coafuri pentru părul lung!

Păr drept și lucios
    
“Părul drept și lucios are toate trăsăturile unui hairstyle clasic, indiferent de lungime.  În cazul părului lung, este important ca acesta să fie sănătos pentru o apariție de impact. Vârfurile despicate și aspectul tern diminuează efectul. Dacă îți dorești un păr perfect întins, ai nevoie de un styler cu o temperatură constantă pe toată durata styling-ului. Nu uita să folosești un produs destinat protecției termice. Poți folosi și un ulei pentru a finisa păruldupă ce l-ai uscat. Totul pentru un plus de strălucire,” explică Oana Motoi.
    
ghd heat protection spray asigură o barieră eficientă împotriva căldurii atât pe parul umed, cât și pe părul uscat. Formula sa se adaptează tuturor tipurilor de păr. Este un spray delicat ce oferă la atingere o senzație unică, de mătase.

Mizează pe accesorii statement
    
Unul dintre accesoriile în tendințe în acest an? Funda neagră! Un accesoriu statement care îți transformă complet look-ul. Poți opta pentru materiale prețioase precum catifeaua sau satinul, dar și la variante cu detalii dantelate.
    
“Este un accesoriu versatil pe care îl poți adapta în funcție de stilul tău. Acesta completează foarte frumos părul prins în coadă de cal. Pentru mai multă textură aplică un șampon uscat la rădăcini înainte de a prinde părul”, explică specialistul ghd.

Bucle lejere
    
Buclele lejere alături de o cărare bine definită sunt mereu o combinație câștigătoare. Cu puțin exercițiu și instrumentele de styling potrivite, poți obține imediat un look feminin și elegant.
    
„Dacă vrei să obții bucle lejere, ia în considerare faptul că părul îşi va pierde volumul, aşa că este bine să îl coafezi pe secţiuni. Finalizează look-ul cu un fixativ ce oferă o fixare extra puternică și strălucire,” mai spune trainerul ghd România.

Preț recomandat ghd Heat Protection Spray: 100 RON