Colaborare hot: Erika Isac si BoyFlow lanseaza "Hips on fire"

Erika Isac și BoyFlow fac echipă pentru un hit exotic! Cei doi artiști colaborează pentru prima dată și lansează „Hips on fire”, o piesă fresh, cu beat-uri hot și un sound tropical, care te va face să dansezi de la primul play.

Compus de către Laurențiu Duță alături de Erika Isac, BoyFlow, Dony, Daniel Giraldo Mazo și Ovidiu Bistriceanu, „Hips on fire” este un single cu versuri în limba engleză și spaniolă ce pune iubirea în versuri și note muzicale. Piesa este însoțită de un videoclip senzual, în regia lui Silviu Mindroc, ce dezvăluie prin imagini latura seducătoare a frumoasei artiste.

„«Hips on fire» este un proiect super drag mie, încă de la început când mi-a arătat Laurențiu în studio tema de trompetă, mi-a transmis un super vibe de vară, party, distracție, freedom. Îmi doresc ca oamenii să se distreze pe această melodie și să se audă super tare pe plajă vara asta. Cât despre clip, a fost o placere să filmăm cu Silviu Mindroc care este un super regizor, chiar ne-am distrat la filmări!”, spune Erika Isac.

„Îmi place foarte mult cum a ieșit această piesă, cu ritmul perfect pentru party și vibe-urile bune pe care le transmite! Instrumentalul este incredibil, iar modul în care cele două culturi, cea românească și cea spaniolă, se îmbină, este inedit. Mi-ar plăcea să cânt împreună cu Erika acest single pe scena marilor festivaluri”, adaugă BoyFlow.

Erika Isac i-a impresionat pe Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de talente şi a ajuns până în Prima Gală. Artista este pasionată de canto şi dans, iar de-a lungul timpului a câştigat mai multe premii în cadrul concursurilor şi festivalurilor muzicale. În urmă cu aproape 3 luni, Erika a colaborat cu Dony și Otilia pentru „Peaches and Cream”, un single ce te îndeamnă să ieși din zona de confort, să începi să îndrăznești și, mai ales, să nu renunți niciodată la visurile și așteptările tale.

Cântăreț, pianist, compozitor și producător de muzică, BoyFlow este un artist foarte talentat, ce își dorește ca muzica lui să ajungă la inimile oamenilor de pretutindeni. În prezent, single-urile sale au generat peste un milion de vizualizări pe YouTube iar piese de succes precum „Loba”, „Abandonado”, „Déjame Decirte”, „MiDama” și „YaTengoOtra” au fost ascultate în toată Spania și America Latină. Recent, artistul a lansat alături de Cat Music Spain „El Tren”, o piesă despre iubire, despărțire, durere și puterea de a merge mai departe și „Zuli Zuli”, alături de Andreea D, un single numai bun de ascultat.