Colectia feerica Rose Garden de la Jenny Fairy

Brandul preferat al influențatorilor, care creează tendințe în fiecare sezon, tocmai a lansat o gamă completă de accesorii pentru toamnă.

În fotografiile colecției, modelele scot în evidență frumusețea de la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970, îmbrăcate în pantaloni stil clopot, fuste mini și rochii boho. Secretul constă în accesoriile din cea mai recentă colecție Jenny Fairy, care se evidențiază prin cizmele peste genunchi, gențile în formă geometrică și bijuteriile feminine.

Cele mai importante tendințe din sezonul toamnă / iarnă 2021 au fost interpretate în linia Rose Garden. Rochiile și fustele sunt purtate cu cizme până la mijlocul coapsei – strânse, mulate pe corp ca o a doua piele, cu un toc stiletto. Forma avangardistă este completată de nuanțe clasice de negru sau de ciocolată fierbinte.

Vara, bocancii militari obișnuiau să fie asortați cu rochiile boho, acum sunt mai apropiați de îmbrăcămintea de birou. Ei pot fi combinați cu alte stiluri contrastante sau pot fi evidențiați prin culoare. Jenny Fairy oferă pantofi neutri, dar și pantofi negri, lăcuiți, voluminoși, precum cei din garderoba rebelă a fanilor punk.

Stilul retro încă se menține în tendințe și în acest sezon – cizmele stiletto lăcuite pot fi purtate cu rochii din jerseu sau fuste din piele. În perioada de tranziție, ghetele cu șireturi în stil victorian, mocasinii adorați de femeile italiene și pantofii sport – monocromi sau de culoare contrastantă – nu trebuie să lipsească din garderobă.

La Jenny Fairy vei găsi, de asemenea, și o linie de genți. Gențile tip shopper, gențile cu franjuri și gențile matlasate ies în evidență printre alte tipuri de geantă de mână. Multe dintre aceste modele se găsesc în diferite combinații de culori, materiale sau imprimeuri. Gențile de umăr în formă de semilună sunt încă populare, deseori incluzând cute, alteori fiind acoperite cu un model. La fel ca pe podiumurile de modă, gențile mari sunt indispensabile. Oferă un look mai office, dar pot fi mixate cu elemente sport pentru a crea un stil urban. În același timp, gențile cu baretă, cu un model de piele exotică în relief sau mini-gențile de mână pot fi purtate în tandem cu o geantă mare.

Colecția Jenny Fairy este deja disponibilă în magazinele fizice CCC, pe ccc.eu și în aplicația CCC.

Fotografii: Frankiewicz și Rozniata
Modele: Grace Epolo, Hannh Sprehe
Styling: Ewelina Gralak
Machiaj: Wilson
Păr: Michal Bielecki
Scenografie: Michał Zomer
Director de marketing: Katarzyna Krawczyk / CCC
Art Director: Maria Mastalerz / CCC
Producție: Bartosz Majkowski / CCC
Casa de producție: Warsaw Creatives