Concert de poveste pe 1 Iunie la Arenele Romane: Smiley & HaHaHa Production

Smiley și HaHaHa Production au susținut luni, pe 1 Iunie, un concert extraordinar la Arenele Romane din București. Cei peste 5500 de oameni prezenți au devenit protagoniştii unei frumoase poveşti pe note muzicale, care s-a prelungit până târziu în noapte.

Spectacolul 100% live a început puțin după ora 19.00 și a durat peste 4 ore. Jocuri de lumini, costume, dansatori, band-uri live au dat culoare show-ului și au creat o atmosferă magică.

În prima parte, pe scenă au urcat artiștii HaHaHa Production: Radio Killer, Jazzy Jo, Peter Pop, Silviu Pașca, Feli, Speak, Giulia și Sore. Aceștia au pregătit un playlist cu muzică pentru toate gusturile, hit-uri mai vechi, dar și mai noi, lansate în campania #maimusic.

În a doua parte a show-ului, publicul a fredonat cele mai cunoscute single-uri ale lui Smiley și ale invitaților săi: Don Baxter, Cabron, Alex Velea și DIANA. „Preocupat cu gura ta”, „Cai verzi pe pereți”, „Dă-o tare”, „Dincolo de cuvinte”, „I Wish”, „Acasă” sau „Oarecare” sunt doar câteva dintre piesele care au ridicat publicul în picioare și au strâns ropote de aplauze.

„Concertul de la Arenele Romane a fost pentru vocea care s-a auzit cel mai tare și cel mai frumos aseară. A fost pentru VOI, copii mai mari sau mai mici, care ne ascultați și ne duceți muzica mai departe.
Vă mulțumesc pentru că ați fost atât de mulți și că ați stat alături de noi mai bine de 4 ore.”, declară Smiley.

Concertul de la Arenele Romane a închis campania HaHaHa Production #maimusic, un maraton muzical de 31 de zile, și a dat oficial startul sezonului de vară.