Concerte in aer liber si preparate pe gustul tuturor la Festival du Bonheur in ParkLake

In perioada 8-11 Iunie, ParkLake gazduieste Festival du Bonheur – o experienta culinara de neratat pentru cei care iubesc gastronomia. Timp de patru zile, in ParkLake Garden, iesirea spre parcul Titan, vei putea sa savurezi cele mai delicioase preparare si sa te distrezi alaturi de Macanache si Bitza, care vor intregi atmosfera de festival cu concerte live.

Vino in ParkLake sa descoperi cele mai gustoase preparate
Festivalul va oferi vizitatorilor o varietate de produse culinare, toate pregatite special pentru a celebra o adevarata sarbatoare a street food-ului: waffles, burgers, hot dogs sau gogosi se vor afla in meniurile care promit sa impresioneze. Responsabili cu tentatiile culinare din acest an sunt cei de la Aperitivo, Burger Van, CLATeatARIE, Furgoneta, Famous Waffles, Meat Busters, Pico de Gallo, Gogosi Bune, Roll, Synergia si Za German.

Programul incepe de joi si se termina duminica dupa cum urmeaza: Joi si vineri 8-9 Iunie, intre orele 16:00 – 22:00, sambata, 10 Iunie si duminica, 11 Iunie, intre 11:00 – 23:00. Concertele vor avea loc in zilele de sambata si duminica, in intervalul 20:30 – 21:30. Bitza va face show sambata, iar Macanache va incheia, duminica, o editie de Festival du Bonheur care se anunta inedita.

Intrarea este libera.

Surprize pentru cei mici in zona Main Square
Si cum luna Iunie este totusi despre copii si copilarie, in Main Square am pregatit surprize si evenimente pentru cei mici alaturi de prietenii de la LEGO.

Astfel, in zilele de 10 si 11 iunie, intre orele 12:00 – 20:00, cei mici sunt asteptati in #ParkLake, Main Square, la un eveniment special: Insula creativitatii LEGO®! Evenimentul reuneste cele mai indragite jocuri: LEGO® DUPLO®, LEGO® City, LEGO® Friends, LEGO® NINJAGO™ si LEGO Classic.

Dupa ce isi vor primi pasaportul de acces, copiii de peste 5 ani vor putea sa creeze cele mai inedite constructii cu ajutorul caramizilor disponibile in zona aleasa. In fiecare ora se vor expune constructiile realizate in zona denumita Insula Creativitatii si se vor trage la sorti cate trei castigatori. Acestia vor primi seturi LEGO, in cadrul unei ceremonii speciale. Toti participantii vor fi recompensati pe loc cu diplome de participare si mici cadouri!

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet, gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shopping-ul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro