CONCURS: Castiga unul din cele trei premii in valoare de 150 lei fiecare, oferite de Sana

Participa la concursul organizat de MuJeR.ro si Sana in perioada 28 Septembrie – 4 Octombrie 2018 si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Sana, fiecare in valoare de 150 Lei. Vei primi produse Sana in valoare de 150 Lei.

Despre Sarah Farm

Sarah Farm este o companie parafarmaceutică dinamică, entuziastă dedicată ideii că o dezvoltare solidă și sănătoasă este o garanție pentru performanță și succes.

Activează ca importator și distribuitor la nivel național al produselor din gamele Sana – gamă completă de bandaje, Touch – gamă de produse antibacteriene, Qplaster – gamă diversificată de plasturi și Sana ProSport – gamă în care se regasesc produse ce oferă soluții eficiente în cazul accidentărilor ce pot apărea în momentul practicării diverselor activități sportive.

Înfiintată în anul 1998, Sarah Farm este o companie cu capital integral privat. În 2002, dă naștere conceptului Sana pe platforma produse de calitate la prețuri rezonabile și ocupă o cotă considerabilă de piață într-un timp record.

În perioada 2008 până în prezent, ajunge Nr.1 în România pe segmentul de produse antibacteriene, gama Touch fiind prima marcă ce a adus pe piața românească gelul si spray-ul antibacterian, produse atestate de Institutul Cantacuzino ca având acțiune antibacteriană, antiseptică, dezinfectantă și fungicidă, stopând răspândirea A/H1N1, MRSA, MSSA, Salmonelei, E.Coli, Streptococ și a bacteriilor de contact.

Experiența in domeniu, profesionalismul, orientarea către performanță și calitatea produselor ne-au propulsat rapid în parteneri de încredere pentru colaboratorii noștri.

În baza principiului «Cine încetează să se dezvolte, încetează sa fie bun» inovarea este “motorul’’ dezvoltării noastre.

Conditii de participare:

1. Dai LIKE paginilor de Facebook Sana si MuJeR.ro, dai un LIKE si un SHARE acestei postari!

2. Eticheteaza 2 prieteni care vor sa castige si ei un cadou!

Asta este tot, nimic altceva! Simplu, nu-i asa?

PREMII:

Pe 5 octombrie extragem 3 castigatori de produse #Sana  in valoare de 150 Lei fiecare. Poate participa oricine, din orice oras. Nu există alte reguli. Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei!

Perioada concurs: 28 Septembrie – 4 Octombrie 2018. Cei 3 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti. La concurs pot participa doar persoanele cu rezidenta in Romania.

Castigatorii se vor alege cu ajutorul random.org, iar premiile vor fi livrate catre castigatori in termen de 30 de zile de la incheierea concursului.

Magazin online Sana: www.sarah.ro

Mult succes!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatoarele sunt:
Daniela Ionescu
Neluta Cecilia Matei
Mariana Podariu

Felicitari! Asteptam datele de contact (nume complet, adresa si numar de telefon) printr-un mesaj la pagina de Facebook MuJeR.ro