Confort si modernism: Marks & Spencer prezinta noua colectie de lenjerie intima - toamna 2021

Everyday Style & Trusted Value

De peste 95 de ani, Marks & Spencer pune accent pe inovație și eleganță în ceea ce privește selecția de piese din lenjerie intimă care se bazează pe un design contemporan, potrivit pentru orice tip de siluetă. Pentru acest sezon, brandul propune o gamă variată de piese de lenjerie intimă, precum și articole elegante și ușor de purtat.
Colecția de broderie Archive, inspirată din trecut, însă adaptată vremurilor actuale, prezintă sutiene din dantelă rafinată care oferă lejeritate și confort pe tot parcursul zilei datorită materialelor folosite ce sunt delicate cu pielea. Micile detalii inserate pe articole sunt realizate din fire reciclate și combinații de culori vesele.

Colecția Boutique cuprinde o gamă largă de lenjerie modernă, confortabilă, cu stiluri care pun accent pe încrederea de sine și care pot deveni cu ușurință itemurile favorite din acest sezon. Țesăturile Feel good conțin broderii delicate la care se adaugă culori îndrăznețe și imprimeuri jucăușe care vor adăuga un plus de feminitate colecției personale de lenjerie intimă.

Colecția Cami, delicată și rafinată, combină detalii geometrice ale pieselor din dantelă și finisaje aurii. Nu lipsesc nici culorile de roz pal, printuri romantince, inserții de dantelă îmbinată cu printul leopard sau satinul delicat care reușesc să scoată în evidență orice tip de siluetă.

Cu imprimeuri jucăușe și culori fresh, produsele realizate cu ajutorul tehnologiei Flexifit ™ rămân un element esențial în colecțiile de lenjerie intimă din acest sezon. Concepute dintr-o țesătură elastică de 360 de grade care oferă mai mult confort pe tot parcursul purtării, articolele de îmbrăcăminte Flexifit ™ sunt lejere, ușor de purat și potrivite oricărui stil. Printre piesele cheie se numără topurile simple, sutienele de dormit și bustierele, în nuanțe de trandafir, cu textură fină.

Noutatea acestui sezon sunt piesele din velur Flexifit ™, concepute dintr-o lână moale și fină la atingere, disponibile în seturi și perfecte pentru a fi purtate în zilele răcoroase de toamnă.

Colecția de lenjerie de toamnă Rosie Exclusive creată pentru Marks & Spencer este inspirată din mișcarea de artă pre-raphalite cu printuri florale de inspirație vintage și culori inspirate din natură. Siluetele feminine și detaliile couture sunt evidențiate în nuanțe romantice de roz pal, verde prăfuit și roșu bordo, alături de nuanțe neutre, versatile și ideale indiferent de ocazie.

Pijamalele din mătase Jacquard și cămășile de noapte în stil romantic pot deveni itemul preferat pentru sezonul rece. Halatului din lână moale, cu crăpătură, accesorizat cu glugă pentru extra comoditate este ideal de purtat acasă.

***
Despre Marks & Spencer

Înființată în 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalele magazine de retail din Marea Britanie, având o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia și Orientul Mijlociu precum și site-uri web emblematice în peste 100 de piețe.

În România, Marks & Spencer prin partenerul său în sistem de franciză, Voici La Mode, operează 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscută prin colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

Pentru informații suplimentare, accesați:  voicilamode.com, www.instagram.com/marksandspencerromania sau www.facebook.com/marksandspencerromania

***
Despre materialele folosite de către Marks & Spencer

Pentru fiecare produs, Marks & Spencer a utilizat exclusiv bumbac organic sau bumbac reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisă utilizarea țesăturii angora și fibrei alpaca.

Marks & Spencer a fost primul retailer care a ales transparența în comunicare și a făcut publice toate detaliile despre cele peste 500 de fabrici care produc îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile, printre acestea numărându-se informații precum: locația fabricii, numele, numărul de angajați.

La sediul din Londra o echipă dedicată de designeri, tehnicieni și dezvoltatori lucrează în permanență pentru a identifica cele mai noi tendințe, scopul final fiind acela de a dezvolta noi modele și de a contribui la piese vestimentare concepute din materiale de înaltă calitate.