Construieste-ti o garderoba care te reprezinta acum dar si peste cateva sezoane!

Oricare ar fi bugetul nostru de cumpărături, cine s-ar opune cheltuielilor mai mici, mai ales când vine vorba de introducerea în garderoba noastră a unor piese vestimentare cool și mereu în trend?

No 44 este un brand inspirat de femeile care depășesc tendințele, dinamice, puternice, dar feminine, prin purtarea unui obiect vestimentar atemporal: jeans-ul. Promisiunea No44 către clienții săi este simplă: „Suntem un brand care susține și prețuiește calitatea, nu cantitatea.”

Campania de private sale pe care No44 a lansat-o oferă, pentru o perioadă limitată de timp, o reducere de 30% pentru achiziționarea oricărui produs de pe www.no44store.com. Pentru a beneficia de codul de reducere de 30%, clientul trebuie să se înregistreze folosind adresa de e-mail.

No44 este un brand focusat pe slow fashion (modă durabilă, etică și sustenabilă) care nu ține cont în mod obsesiv de tendințe. Produsele sunt fabricate din materiale durabile și de calitate. Prin utilizarea de materiale sustenabile si prin acțiuni de reciclare sau refolosire a materialelor, No44 este un brand responsabil față de mediul înconjurator iar tu te poți bucura de o piesă care te reprezintă acum, dar și în câteva sezoane. Jeans-ul No44 nu devine niciodată out-of-style.

Video:

 

Descoperă toate produsele No44 pe shop-ul online! Campania este valabilă până pe data de 31 august 2021 așa că, înscrie-te și…spor la shopping!