Cristian Porcari - XFactor - lanseaza videoclipul Danseaza cu mine! Socant si emotionant!

Cristian Porcari, fost concurent X FACTOR, a lansat un nou single „Danseaza cu mine” – O piesă emotionanta cu un videoclip pe masura, ce are in spate o poveste de dragoste care se sfarseste intr-un mod tragic.

Dupa succesul inregistrat cu piesa „Bolnavi de amintiri” care a adunat peste 2,3M vizualizari, Cristian Porcari lanseaza single-ul follow-up denumit „Danseaza cu mine”. Aceasta balada este despre o dragoste pasionala, neimplinita, plina de emotii puternice. Vibe-ul piesei parca rezoneaza cu perioada grea prin care trecem din punct de vedere social dar si cu anotimpul in care ne aflam.

„La fel ca Bolnavi de Amintiri ideea acestei noi piese am compus-o la chitara, intr-o versiune acustica, fiind inspirata tot dintr-o experiență proprie, apoi, alaturi de echipa mea The One Records (Dael Damsa & Claudiu Doru) am lucrat ideea care a prins viata intr-o forma finala, transformandu-se in ceea ce este astazi „Danseaza cu mine”, povesteste Cristian Porcari.

Povestea videoclipului vine in completarea subiectului piesei, aducand un plus de dramatism. În cadrele videoclipului „Danseaza cu mine”, protagonistii sunt prezentati in paralel in 2 dimensiuni principale, avand in centru Ultimul Dans (trecut vs. prezent, iubirea sugerata prin dansul pasional al celor doi vs. durerea exprimata prin singuratatea pe care o resimte acest cuplu, despartit intr-un mod atat de tragic, aceste planuri imbinandu-se intr-un mod artistic cu cadrele in care este prezentata povestea accidentului).

In urma accidentului de masina, el moare, dar pentru ca cei doi se iubesc foarte tare si de ambele parti exista regrete si mustrari de constiinta, el nu se poate desparti de lumea fizica, materiala si ramane captiv intre cele doua lumi. Ea il cheama mereu in mintea si in sufletul ei si nu il lasa sa plece, imaginandu-si ca acesta inca traieste si danseaza cu ea. Acest Ultim Dans pe care ea si-l imagineaza ca il danseaza impreuna este de fapt o eliberare prin care incearca să oprească timpul, ca ei sa ramana pentru totdeauna impreuna.

La fel ca si videoclipurile precedente lansate de Cristian Porcari  „Danseaza cu mine” poartă semnătura echipei talentate de la Mau Creative.

Aceasta piesa de dragoste, radio friendly, „Danseaza cu mine” este cel mai recent proiect muzical propus de The One Records, noul label fresh fondat de producători care au produs până în prezent singleuri pentru artiști importanti precum: Andra, Voltaj, Otilia, Celia, ‪Faydee, Deepside Deejays, Andreea D, Andrei Leonte, Anna Lesko, ‪Cleopatra Stratan, Eneli, Dominique dar si pentru artisti si vloggeri din noul val printre care Denis Midone, Andreea Bostanica, Bianca Adam (Tequila) etc.

Cristian Porcari – Danseaza cu mine (versuri)

Strofa I:
Aceeași noapte aceleași clipe același sentiment
Le-am petrecut numarand secundele încet
N-am dat prea multe întrebări să pot fura din timp
Să te admir frumos ca să te văd zâmbind
Te priveam adânc în ochi la ultimul apus
Și ce-am avut de spus atunci cândva nu ți-am mai spus
Regret și-mi cer iertare că n-am avut curaj
Să mă apropii, ca sa te Invit la dans .

Refren:
Dansează cu mine
Pe pasi de iubire
Ritmul mă tine aproape de tine
Te sarut fara nici o rușine
Dansează cu mine
Pe pași de iubire
În seara asta iti sunt cavaler
La felinarul cel din cartier
Danseaza cu mine.

Strofa II:
Te păstrez la rece undeva în amintiri
Acum că imi este cald și bine nu mai pot trăi
Aș vrea să te mai simt, la piept sa te cuprind
Pe strune de chitara să-ți cânt la infinit
Permite-mi sa te-ntreb acum cât suntem sub clar de lună,
Vei fi cu mine un timp sau pentru totdeauna ?
Doar tu, doar noi, într-un pas amândoi pe furtună și ploi nu dăm timpul înapoi

Nu dam timpul inapoi,
Timpul fuge cu noi, cu noi
Incet, unu, doi

Refren:
Dansează cu mine
Pe pași de iubire
Ritmul mă tine aproape de tine
Te sărut fără nici o rușine
Dansează cu mine
Pe pași de iubire
În seara asta îți sunt cavaler
La felinarul cel din cartier

Dansează cu mine
Pe pași de iubire
Ooooooo, ooooooo
Dansează cu mine
Dansează cu mine
Oooooo ooooooo