Cu Illuma Clinique, piele mai ferma in numai o luna!

Illuma Clinique pune la dispozitia pacientilor Profhilo Body, un tratament revolutionar pentru remedierea in doar 30 de zile a problemelor de laxitate a pielii.

Apropierea sezonului cald creste considerabil preocuparea oricui pentru estetica corporala. Gandul la garderoba de vara ne determina sa ne reglam stilul de viata si sa ne transformam corpul astfel incat sa ne simtim cat mai confortabil in pielea noastra cand ne-o vom expune soarelui si privirilor celorlalti. Din pacate, in ciuda celor mai intense eforturi de stil de viata, inaintarea in varsta sau fluctuatiile de greutate aduc cu sine laxitatea pielii, un fenomen influentat de factori multipli (interni si externi), cu un impact extrem de important asupra psihicului: aparitia sentimentului de frustrare.

Pentru a-i ajuta pe pacienti sa intampine sezonul estival cu bucurie si apreciere fata de propriul corp, Illuma Clinique introduce in portofoliu Profhilo Body, un tratament revolutionar bazat pe o abordare noua in remedierea problemelor de laxitate a pielii. Acesta combina sesiunile de injectare realizate in clinica si procedurile de ingrijire pe care pacientul le face la domiciliu, ca tratament de intretinere.

Cu numai doua sesiuni de injectare in decurs de o luna se obtine o piele mai ferma, cu aspect hidratat, revigorat. Daca va fi necesar, pentru rezultate optime vor fi recomandate tratamente de intretinere ulterioare, numarul acestora fiind decis de specialistii clinicii pe baza evaluarii facute pacientului, in functie de gradul de laxitate al pielii.

Aceasta inovatie pe piata procedurilor corporale se bazeaza pe o solutie care hraneste celulele si reda fermitatea pielii pe termen lung, avand o compozitie cu o puritate ridicata, fara aditivi, ceea ce asigura pacientului un grad mare de siguranta prin limitarea efectelor secundare in timpul si dupa interventie.

„Produsul a fost conceput ca o solutie pentru laxitatea pielii, insa este, de asemenea, potrivit pentru a fi utilizat in combinatie cu alte tratamente estetice. Profhilo Body foloseste un complex hibrid, unic pe piata, care si-a dovedit eficienta in restabilirea fermitatii pielii, iar efectele se mentin pe termen lung”, explica Alexandra Crasmaru, fondator si manager Illuma Clinique.

Profhilo Body: un tratament rapid pentru rezultate pe termen lung
Oricare ar fi cauza laxitatii pielii – imbatranirea fiziologica a tesuturilor sau pierderea tesutului adipos – substanta activa potenteaza procesul de reparare a tesutului dermic, redand elasticitatea pielii si aspectul ferm, estetic. Solutia injectata va fi activa in tesuturi timp de aproximativ o luna dupa incheierea tratamentului, pana cand va fi complet metabolizata de organism.

Profhilo Body stimuleaza productia naturala de colagen si elastina, efectele sale de intinerire facandu-se simtite chiar si dupa ce solutia a fost descompusa in mod natural. Dupa tratamentele initiale este recomandata repetarea procedurii o data la sase luni pentru mentinerea rezultatelor.

Aceasta procedura non-invaziva, efectuata prin injectarea superficiala a substantei active in 5-10 puncte de pe zona tratata, este nedureroasa, senzatiile resimtite in timpul tratamentului fiind cele specifice interventiilor de gen. Reactiile adverse cel mai frecvent intalnite in asociere cu tratamentul Profhilo Body sunt usoare, precum: prurit (mancarimi), edeme (umflaturi), eritem si/sau inflamatie la locul injectarii si dispar spontan la cateva zile de la interventie. Riscul vanatailor este mic, iar hematoamele care pot aparea in timpul injectarilor sunt rare.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, in vederea pregatirii pentru tratamentul Profhilo Body este recomandata evitarea consumului de alcool si tutun in timpul celor 72 de ore precursoare interventiei, precum si evitarea expunerii la soare, solar, sauna, frig intens si efort fizic sustinut timp de o saptamana dupa efectuarea procedurii.

„Te poti astepta la imbunatatiri vizibile ale aspectului pielii intr-o luna de la prima sesiune pentru ca, odata injectat, produsul incepe sa se raspandeasca si sa produca schimbari in tesuturi. Dar cele mai bune rezultate vor fi observate dupa efectuarea si celei de-a doua sesiuni de tratament. Profhilo poate fi utilizat impreuna cu alte protocoale estetice pentru a spori efectele obtinute, iar medicul estetician este cel care va recomanda tratamentele complementare pentru a sustine procesul de reintinerire a pielii si reducere a laxitatii”, specifica Alexandra Crasmaru, fondator Illuma Clinique.

Profhilo Body nu este recomandat femeilor insarcinate si celor care alapteaza. Medicul estetician trebuie informat inainte de procedura despre orice conditie medicala existenta sau tratament medicamentos urmat de pacient pentru a putea preveni eventualele interferente cu solutia implicata in procedura estetica.