Cu un videoclip care l-a facut sa planga de fericire, Emilian lanseaza "Ochii verzi", o piesa despre puterea culorii in iubire

Emilian, artist si compozitor HaHaHa Production, lanseaza “Ochii verzi”, o piesa profunda despre forta pe care o culoare o poate aduce in povestea unei relatii.

“Inspiratia pentru compunerea piesei a venit de undeva de sus, m-am asezat la pian si, dupa primele acorduri, piesa parca s-a scris singura, a iesit natural prin clape si vers in cateva ore”, povesteste Emilian despre geneza piesei.

“Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi”, este concluzia piesei lui Emilian care nu a avut multe povesti care sa-l lege de persoane cu ochii verzi, insa iata ca inspiratia i-a desenat prin aceasta piesa o relatie plina de intriga in care ea, cu ochii verzi, plini de venin, “i-a fost rasaritul si acum ii e apus”.

Filmarile pentru clip l-au facut pe Emilian sa planga de fericire pentru a doua oara in viata lui: “Am filmat pana la 2 noaptea. Am avut de filmat un cadru in care 10 fete ma tineau pe brate si in acelasi timp se invarteau cu mine cat eu cantam refrenul piesei. A fost greu sa iasa sincronul perfect, am repetat de multe ori pana ne-am dat seama ca ne trebuie ajutorul cuiva puternic care sa sustina greutatea mea, asa ca m-au tinut doi baieti, iar fetele i-au acoperit, ca sa nu se vada in cadru. A fost palpitant. Cand am vazut imaginile, am inceput sa plang de fericire si mi-am dat seama ca rezultatul final a meritat tot efortul”.

Piesa “Ochii verzi” este compusa de Emilian si Florin Boka, iar versurile sunt semnate de Emilian si Jean Gavril.

Mai multe despre Emilian se pot gasi pe Instagram, Facebook si YouTube: www.instagram.com/emilian.nechifor www.facebook.com/EmilianNechifor

www.youtube.com/channel/UCsBoTzEPVn56GW6B8nE3Qcg

Emilian are doar 24 de ani, dar rigoarea unui artist profesionist care nu accepta jumatatile de masura. Face muzica de la 5 ani, a participat la toate concursurile de muzica pentru copii din tara si a castigat premii in egala masura. La 10 ani s-a hotarat sa depaseasca granitele tarii si s-a inscris la Moscova intr-un concurs unde a obtinut marele premiu. Cand a implinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert in Sicilia la un festival de muzica pentru copii. A urmat Liceul de Muzica din Iasi, unde a studiat chitara clasica si pianul, terminand apoi Conservatorul la Bucuresti. Primele doua piesa lansate de Emilian sub umbrela HaHaHa Production, “Pentru ea” si “Iubeste-ma”, au fost foarte bine primate de public.