Culori calde pentru o toamna care sa-ti trezeasca amintiri placute

Chiar daca toamna a debutat cu vreme ploioasa si friguroasa, cu griji si incertitudine cauzate de contextul pandemic, gandurile pozitive si optimismul nu trebuie sa ne paraseasca.

Astfel, in loc de melancolie si pregatire pentru sezonul rece, Floria.ro, cea mai mare florarie online, propune o toamna plina de pasiune si de culoare: buchete de flori in culori vibrante, cu accente exotice si combinatii surprinzatoare cu elemente neobisnuite cum ar fi celosia sau ardeii iuti.

Contextul epidemiologic actual a facut ca debutul toamnei din acest an sa fie caracterizat de incertitudine, stres, griji. Uneori, toate aceste lucruri devin greu de gestionat si au o influenta negativa asupra starii noastre de spirit. Propunerea Floria.ro pentru aceasta toamna este o colectie care sa transmita, in primul rand, un mesaj optimist.

Designerii florariei online au mers pe o cromatica in acord cu mesajul transmis: nuante vibrante de rosu grenadine, culoarea vedeta a sezonului, orange si galben.

Fiecare anotimp are caracteristicile sale. Si, de vreme ce toamna este recunoscuta pentru sentimentul de melancolie, am decis ca, de aceasta data, trebuie sa iesim din tipare. Nu vrem sa aducem tristete, ci pasiune. Asadar, am adunat cele mai vibrante nuante de rosu grenadine, culoarea vedeta a sezonului, portocaliu si galben. Am ales flori binecunoscute, precum trandafirii, gerbera sau garoafele si le-am combinat surprinzator, cu flori precum celosia sau elemente decorative cum sunt ardeii iuti. In final a rezultat o colectie plina de pasiune, a declarat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Culorile florilor iti influenteaza starea emotionala

Un studiu realizat de Universitatea din New York*, avand ca participanti 147 femei de toate varstele, care au fost expuse unor imagini cu flori, a relevat ca florile raman modul perfect de a incepe ziua cu ganduri pozitive, avand totodata un efect imediat si pe termen lung asupra modului in care ne simtim.

Florile ne fac asadar mai fericiti, iar starile de anxietate, agitatie, oboseala, sunt mult diminuate daca avem flori proaspete in vaza. Florile nu ar trebui sa lipseasca nici de la birou, pentru ca in prezenta florilor devenim mai optimisti, mai productivi si mai creativi. Totodata, culorile florilor au un impact puternic asupra psihicului uman, influentandu-ne starea emotionala.

Propunerea Floria.ro pentru acest sezon sunt aranjamentele florale in cromatica calda. Rosu si portocaliu sunt culori asociate cu focul, cu caldura si cu lumina soarelui, care atrag atentia privitorului si par sa avanseze, dandu-i senzatia de apropiere. Iar galbenul este o culoare speciala, care poate schimba taberele cu o oarecare usurinta. Astfel, in compania unor flori rosii sau portocalii, o floare galbena va imprumuta din intensitatea lor, transmitand un mesaj optimist, fiind asociata cu asociata cu vitalitatea, creativitatea si entuziasmul.

Mai multe detalii despre noua colectie, care contine 20 de buchete, sunt disponibile aici: floria.ro/colectia-de-toamna

Despre Floria.ro
Floria.ro a aniversat in luna iulie 11 ani de online. In cei 11 ani de activitate, a devenit furnizorul preferat pentru sute de mii de romani, asigurand un serviciu de livrare rapid, in 2 ore de la confirmarea comenzii, in toata tara.

Din mai 2015, Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente, iar in luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale in Romania.

Floria.ro a primit de sase ori titlul de Floraria Online a Anului, in cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de doua ori titlul ”Cea mai buna florarie online si cel mai bun magazin online din Romania.

Floria.ro livreaza gratuit in peste 100 de orase din tara, in doua ore de la confirmarea comenzii.

Intreaga retea, precum si informatii despre cum poti deveni partener Floria.ro aici.