Dana Savuica va recomanda tinute chic cu un buget mic

Pentru a întâmpina toamna așa cum se cuvine, Dana Săvuică a vizitat Veranda Mall pentru a face o selecție cu cele mai fresh piese vestimentare și accesorii ale sezonului, toate deopotrivă irezistibile și accesibile, în așa fel încât să ai la dispoziție suficiente piese, pentru combinații în trend.

„La Veranda Mall moda nu înseamnă neapărat bani mulți investiți în haine, ci bani investiți cu cap. Astfel, pentru acest sezon, este important ca garderoba noastră să conțină articole special create pentru temperaturile scăzute și care să se încadreze totodată în cele mai actuale trenduri, ținând cont și de buget.” ne-a detaliat Dana Savuică

Treptat, trenchurile și jachetele vor lua locul tricourilor, rochiilor și fustelor. La Orsay ai o gamă generoasă de piese cozy, perfecte pentru diminețile răcoroase de toamnă. Tricotajele sunt un must-have al sezonului rece, iar pentru a combina confortul cu eleganța, magazinele LC Waikiki și C&A sunt locul în care găsești propuneri pentru zilele mai puțin prietenoase. La Bizzar Boutique trendul office-casual nu va fi niciodată plictisitor, iar magazinul îți pune la dispoziție articole elegante, clasice, dar feminine și confortabile totodată. Dacă stilul tău este unul cool, nu ezita să arunci o privire în magazinul H&M. Aici vei regăsi nenumărate variante de suprapuneri, acestea aflându-se printre cele mai importante tendințe ale sezonului, jucându-se cu textura și volumul.
    
Tot alături de Dana Săvuică, Veranda Mall organizează un concurs prin care poți câștiga o garderobă de toamnă în valoare de 2.000 de lei. Norocoasa câștigătoare a premiului va avea șansa de a merge la o sesiune de cumpărături, însoțită bineinteles de cunoscuta vedetă, precum și de o ședință foto profesionistă.
    
„Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că sunt pasionată de modă, așa că am întâmpinat cu drag și entuziasm propunerea Veranda de a organiza o sesiune de shopping în cadrul mall-ului, cu atât mai mult cu cât, alături de mine, se va afla și o câștigătoare la fel de pasionată de modă. Vă invit să ne urmăriți, pentru a vedea cum va ieși „aventura” noastră vestimentară!”, a declarat Dana Săvuică.

Pentru a-ți completa ținuta perfectă pentru sezonul rece, te invităm la Veranda Mall și în magazinele Diamond by Adesgo, CCC, Deichmann, Diamantini, Jolidon, Ladies Store, Momento Style, Salamander, Pepco, Triumph, Tabor, Shoes Center.

Despre Veranda Mall
Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Orsay, C&A, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Metropolis, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Toan’s, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom, Miniso.

Website: verandamall.ro 
Facebook: www.facebook.com/verandamall.ro

 

Tinute Dana Savuica Veranda Mall

 

Tinute Dana Savuica Veranda Mall

 

Tinute Dana Savuica Veranda Mall

 

Tinute Dana Savuica Veranda Mall

 

Tinute Dana Savuica Veranda Mall