De Valentine's Day ne intrebam "What is Love?"

De multe ori ne pleaca gandul la melodia lui Haddaway – What is love, dar deseori, in luna iubirii, ne amintim de dragostea pe care o purtam pentru noi, pentru hainele noastre favorite si pentru lucrurile care ne definesc.

Pentru ca uneori Valentine’s Day este si despre iubirea de sine.

In acest an, in luna Dragostei, reindragosteste-te de tine, cu putin ajutor de la Tommy Hilfiger, atunci cand ai nevoie de un ”Stylist de good vibes”. Optimism implicit, individualitate fara marimi si forta sa iasa intotdeauna din sfera conventionalului, acestea sunt trei valori la care Tommy Hilfiger se raporteaza atunci cand face referire la coolness-ul american pe care il adapteaza pentru publicul modern.

Lasa-te fermecat de icon-uri clasice, sustenabile care iti vor redefini garderoba si te vor face sa te reindragostesti de tine. Imbratiseaza-ti trecutul si da-i un twist de nou, intr-un mix versatil, nou si mai ales, real. Be yourself with Tommy!

Indiferent de selectia facuta, reinventeaza-te cu piese statement realizate din materiale organice si reciclate, definitorii, care transmit intotdeauna un mesaj: I am bold, experimental, sociable and real!

Inspira-te din stilul tau, da-ti un restart fresh and be proud of who you are!

Descopera produsele Tommy Hilfiger si pe Magazin Online Oficial | Tommy Hilfiger® Romania

Anul acesta, de Ziua Indragostitilor, in perioada 9-14 Februarie, ti-am pregatit o promotie de 15% pentru orice achizitie a doua produse, valabila in toate magazinele selectionate Tommy Hilfiger si tommy.com.

Let love take over!