Deschide borcanul de Lino Lada ca, uite, incepe scoala!

Cu toate greutățile, cu toate dezbaterile, cu toate măsurile de siguranță dar și cu toate temerile, școlile și-au deschis timid porțile.

Diminețile vor fi din nou agitate, așa cum erau și înainte de luna martie, înainte ca nesuferitul de coronavirus să schimbe dinamica vieților noastre. Ceasurile deșteptătoare vor da iar alarma în zori de zi, vom începe din nou maratonul matinal al pregătirii micului dejun al celor mici și al pachețelului lor pentru școală, apoi, cu pași (mereu) grăbiți, ne vom îndrepta către școală. Dar ce-ar fi să facem din aceste dimineți un moment de bucurie și răsfăț, un moment așteptat de copii? Cum? Simplu! Oferindu-le o delicioasă primă masă principala a zilei, care le va fi imposibil să o refuze! Adio nazuri, refuzuri și rugăminți pentru încă un dumincat! Picii vor mânca pe nerăsuflate, cu nedisimulată plăcere, pentru că oferta din farfurie este de-a dreptul irezistibilă! Cine ar refuza o clătită cu cremă de cacao și alune de padure, de exemplu? Sau de cocos. Sau de lapte…

Delicioasele creme tartinabile Lino Lada știu cum să creeze dimineți pline de savoare și bună dispoziție, deserturi uimitoare sau gustări incredibile. Cu Lino Lada vei putea pregăti întotdeauna ceva gustos care să îl conducă pe cel mic (și nu numai pe el!) prin lumea plină de culoare și arome a naturii, pentru că a selectat doar cele mai bune ingrediente. Cea mai bună cacao și cele mai bune fructe. Și nu, nu este vorba numai despre gust, despre arome ușoare și diverse și despre consistența fulgilor, calități pe care micii consumatori le adoră și constituie artibutele meselor pe care le preferă.

Întreaga gamă de creme tartinabile Lino Lada oferă copiilor toate ingredientele necesare creșterii și dezvoltării lor. Acestea sunt o veritabilă sursă de energie pentru provocările de zi cu zi, fie că este vorba de școală, sport,  joacă, plimbări sau călătorii. În orice condiții o pauză dulce este întotdeauna binevenită!

Lino Lada Lapte este un produs foarte popular printre copii, iar această popularitate se datorează gustului și texturii sale. Din lapte integral 18% și cele mai fine alune, cu un conținut generos de calciu – indispensabil pentru oase și dinți puternici -, Lino Lada Lapte este mai mult decât un desert. Este o veritabilă sursă de energie care face ca produsul să își merite pe deplin locul în meniul copiilor și sportivilor.

O dimineață bună începe cu un pahar de lapte. Dar o dimineață absolut fabuloasă începe cu o felie de pâine prăjită pe care pui cu generozitate crema Lino Lada cu alune de pădure. Secretul ei este raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao, fiecare ingredient având o contribuție deloc de neglijat. Vitaminele și mineralele din alune și cacao împreună cu calciul din lapte creează un perfect echilibru nutrițional, așa încât nu există alt mod de a începe mai bine ziua.

Lino Lada Duo este combinația care împacă gusturile celor nehotărâți între o cremă albă și una neagră. Între una cu lapte și una cu cacao. Așa s-a născut acest sortiment delicios, din ingrediente naturale, cu 12% alune atent selecționate și prăjite fin, pline de vitamine și minerale, cacao bogată în antioxidanți și lapte plin de calciu. Garantat că cei mici îl vor adora!

Și pentru că gustul de cocos se află în topul preferințelor copiilor dar și adulților, sub capacul borcanului de Lino Lada Cocos se află o aventură exotică din făină de nucă de cocos, lapte și alune de pădure. Numai bună pentru ca micul explorator să aibă energia de a porni în călătoriile sale zilnice pentru a descoperi lucruri noi.

Iar pentru toți cei care merită să fie răsfățați cu dulci recompense – fie că sunt copii sau părinți – Lino Lada Gold este premiul suprem. Pentru ocaziile speciale sau pentru micile reușite, o lingură plină de cremă delicioasă cu alune de pădure măruntițe și coapte este echivalentul unui trofeu. Nu-i așa că-l meritați în fiecare zi?