Despre piata de NFT-uri si investitiile in criptomonede, identificarea electronica sau democratizarea AI, la primele conferinte Virtualized, din aprilie 2022

· Primul concept de expo-conferințe online din România aduce în lumina reflectoarelor cele mai noi trenduri, înainte de a fi dezbătute la scară largă

· certSIGN, partenerul principal Virtualized va prezenta în cadrul evenimentelor noul său produs de identificare electronică, certME
 
Virtualized, primul concept de expo-conferințe B2B din România desfășurate exclusiv în mediul online, ce au drept scop informarea și educarea mediului de business, lansează seria de evenimente din acest an, cu două conferințe dedicate profesioniștilor din domeniile IT, financiar & banking, telecomunicații, FMCG, auto, healthcare & pharma, administrații publice, cât și tuturor pasionaților de NFT și investiții în criptomonede. 

Partenerul principal al evenimentului este certSIGN, cel mai important producător și dezvoltator de soluții criptografice din România, în conformitate cu cerințele Regulamentului eIDAS.
 
”Virtualized este unul din principalele evenimente organizate în România ce dezbat aspectele ”lumii digitale”, iar acest subiect este unul de interes la nivel mondial.

Nu doar în lumina evenimentelor din ultimii doi ani, ci și pentru că tehnologia a evoluat foarte mult, a fost stabilit un nou curs în ceea ce privește comunicarea. Modul de interacțiune și de lucru s-a orientat spre zona digitală, așa cum era și firesc, iar noi, cu toții, avem nevoie să înțelegem de la specialiștii în domeniu că avem foarte multe opțiuni la dispoziție și resurse pentru a face această trecere ușor și eficient.

De aceea consider că rolul evenimentelor de acest tip este important, pentru că adună la aceeași ”masă„ voci de renume, specialiști, care ne facilitează accesul la informații, astfel încât alegerile pe care le facem, fie că este vorba de zona privată sau publică, să fie cele corecte.”, declară Adrian Floarea – CEO certSIGN

”Suntem cu toții conștienți de situația internațională din prezent, însă, cei doi ani de pandemie ne-au confirmat că tehnologia este singura care ne poate ajuta să depășim cu bine aceste momente dificile și să rămânem uniți, atât la nivel personal, cât și profesional.

Am creat Virtualized în 2020, plecând de la ideea că mediul de business trebuie să fie în permanență la curent cu ceea ce se petrece în piață, iar provocările cu care se confruntă specialiștii, la nivel mondial, trebuie dezbătute în timp real, oferindu-se astfel soluții viabile.

Bineînțeles că siguranța informațională joacă un rol extrem de important atunci când vorbim despre relațiile de afaceri, așadar ne bucurăm să avem alături de Virtualized un lider de piață în acest domeniu, precum este certSIGN.”, declară Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO.

6 Aprilie 2022 – Blockchaining the world – Tackling Crypto, NFT and new business opportunities, este prima conferință din seria Virtualized din acest an și este dedicată atât profesioniștilor IT, specialiștilor în marketing, achiziții și financiar, antreprenorilor, dar și tuturor pasionaților de NFT și criptomonede, ce activează deja sau își doresc cunoască cât mai multe informații despre tehnologia blockchain și investițiile în monede digitale.

Conferința va oferi o privire de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă blockchain și asupra modului în care acesta va avea un impact foarte mare asupra investițiilor financiare din viitor.

Alături de experți internaționali în domeniu, în cadrul sesiunilor și a panel-urilor, se vor dezbate subiecte precum: expansiunea NFT-urilor, tendințele pieței DeFi, piața bancară de monede digitale, investiții inteligente sau rolul autorităților în acest nou domeniu financiar.

Digital Transformation ‘22- Learning to lead change, este cea de-a doua conferință Virtualized din această primăvară și se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, CFO, dar și specialiștilor IT sau antreprenorilor din majoritatea domeniilor de business. 

Plecând de la ideea că un business sănătos și puternic este doar cel care se adaptează rapid trendurilor, conferința va oferi informații prețioase despre cum pot fi controlate schimbările continue din mediul de afaceri, cu ajutorul tehnologiei și al digitalizării.

Astfel, în cadrul evenimentului vor fi prezentate subiecte precum: soluții de management multi-cloud, democratizarea AI, rolul tehnologiei 5G asupra mediului de afaceri, sau bunele practici pentru transformarea digitală în afaceri.

Securitatea cibernetică este vitală atât în tranzacțiile desfășurate în Blockchain, cât și în toate relațiile de business, așadar, în cadrul celor două conferințe se va prezenta și primul serviciu din România ce garantează identitatea în blockchain, ce facilitează interacţiuni exclusiv online între furnizorii de servicii şi clienţi digitali de încredere, certME (www.certme.ro), serviciu de identitate electronică, creat de certSIGN.

Prin intermediul certME, furnizorii de servicii îşi pot pune în comun procesele de identificare a clienţilor, astfel încât procesul de digital onboarding să se realizeze o singură dată. certME este prima soluţie din România care permite gestionarea, verificarea şi garantarea identităţilor digitale de încredere, cu beneficii evidente şi pentru utilizatorii care astfel nu mai pierd timpul cu deplasări la sediul furnizorului şi se bucură de o experienţă digitală în accesarea 100% online a unei game variate de servicii.

Astfel, cu ajutorul soluţiei certME, nu mai este necesară prezenţa fizică a clienţilor şi interacţiunea cu personalul propriu pentru procesele de identificare specifice procedurilor de digital onboarding şi Know Your Customer, bucurându-se de multiple avantaje.

Asemenea evenimentelor offline, expo-conferințele Virtualized cuprind: conferințele online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali, zona expozițională, unde companii din diverse domenii își prezintă produsele și serviciile, panel-uri unde profesioniști de top dezbat Live subiecte de actualitate din domeniile în care activează, dar și pauze de networking, în timpul cărora participanții pot interacționa în timp real între ei sau cu reprezentanții companiilor participante, accesând chat-ul public, din platforma MyConnector.

Participarea la expo-conferința Blockchaining the world – Tackling Crypto, NFT and new business opportunities se face pe baza unui bilet de acces, în valoare de 69EUR.

În perioada de Early Registration, adică, până la data de 8 martie, acesta va costa numai 29 EUR.

Biletul poate fi achiziționat direct de pe www.virtualized.ro.  

Participarea la conferința Digital Transformation ‘22- Learning to lead change este GRATUITĂ și se face după validarea înregistrării de către organizator pe același website.

Este obligatoriu ca participanții să se înscrie cu informațiile de business (e-mail de companie/ telefon/ job title).

Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta participanții.
 
Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale:
www.virtualized.ro   
www.instagram.com/virtualized
www.linkedin.com/company/virtualized
www.facebook.com/Virtualized   
 
Despre Universum
UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă dintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopul informării și educării mediului de business autohton. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei și care reunește atât profesioniștii cât și pasionații de tehnologie și inovații.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 3 zile peste 50 de proiecte rezidențiale noi din Bucuresti si imprejurimi.

MyConnector este o platformă fexibilă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunile live între participanți.