Deznodamant in serialul muzical "Mai mult de-o viata", pe canalul de YouTube al lui Smiley!

Rămân Smiley și Gina Pistol împreună?

Răspunsul se găsește în „Mai mult de-o viață”, ultimul episod al serialului muzical cu același titlu, semnat de Smiley

Smiley  dezvăluie  finalul mult așteptat al poveștii de iubire în cinci acte din serialul său muzical „Mai mult de-o viață” odată cu lansarea ultimului episod care dă și numele proiectului. După povestea unei prietenii infantile ce naște o iubire inițial inocentă, apoi pasională și într-un final trădată, Smiley dă acum verdictul: este final sau continuare în iubirea începută în primul episod și încercată de drame în următoarele? „Iubirea moare sau supraviețuiește parcursului unei vieți? Sufletele iartă și se regăsesc sau păstrează urmele suferinței și închid porțile? În fiecare poveste, verdictul depinde de protagoniști. În serialul «Mai mult de-o viață», finalul este spus de noi, de Gina și de mine, și de felul în care vedem noi iubirea”, anunță Smiley ultima filă din serialul său muzical în cinci acte.

După ce primele patru episoade ale serialului, „Locul sfințește omul”, „Nu mai există dup-aia”, „Purtat de vânt” și „Mi-aduc aminte” au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenței tumultuoase, a drumului spre succes și a iubirii pasionale, dar trădate a trei buni prieteni, „Mai mult de-o viață” pune punctul pe I și arată chipul iubirii mature, traversate de timp și drame, dar și de pasiune și destin.

„De-aș avea mai mult de-o viață, te-aș iubi de două ori, până dincolo de stele, până dincolo de nori. Dac-aș lua-o de la capăt, tot pe tine te-aș iubi, ești cu totul peste toate, tu îmi ești, tu îmi vei fi”, spune refrenul celei mai noi piese a lui Smiley care a dat sensul și numele proiectului „Mai mult de-o viață”.

„Mai mult de-o viață” este compusă de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) și Nosfe, are muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Nosfe, Lucian Nagy, Florin Boka, Roland Kiss și producția realizată de Lucian Nagy, Florin Boka, Roland Kiss.

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului
Smiley, serialul muzical „Mai mult de-o viață”, compus din cinci episoade construite ca scurt-metraje ce leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă și înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.