Diane Marie Studio a lansat Colectia COOLorata Primavara-Vara 2016

Diane Marie Studio a lansat colecția COOLorată Primăvară/Vară 2016 alături de prieteni, în cadrul unui eveniment festiv-urban, în una din locațiile sale din Centrul Vechi al Bucureștiului (Pasajul Șelari Nicolae nr 4).

Diana Dumitrescu (actriță), Iuliana Luciu (Antena 1), Doinița Oancea (actriță), Ioana Maria Moldovan (Prima TV), Cristina Cioran (actriță), Eli Roman (Realitatea TV), Cristina Herea (România TV), Alexia Talavutis (cântăreață și actriță), Marina Neagu (Vibe FM), Simona Taranu (Digi 24), Camelia Băltoi (Digi 24), Mihaela Cozmolici (UTV), Bianca Dragomir (cântăreață și actriță), Andrei Nourescu (Dolce TV), alături de jurnaliști și bloggeri au descoperit în exclusivitate lumea COOLorată a pantofilor și au aflat totul despre colecția de Primăvară/Vară 2016 a brandului românesc de pantofi Diane Marie Studio.

Diane Marie a prezentat colecția noului sezon într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, într-un decor de poveste în care personajele principalele au fost pantofii irezistibili creați de Diana Nedea, ownerul brandului.

Inspirată din paleta cromatică a primăverii, colecția aduce la un loc nuanțe vesele și combinații îndrăznețe de culori, forme și texturi.

Piese cheie din cadrul oricărui outfit, pantofii brandului românesc Diane Marie se remarcă prin calitatea pielii, comoditatea calapodului – indiferent de înălțimea tocului – și modele elegante, chic și feminine.

Alte două atracții ale serii au fost pantoful decorat cu flori de primăvară, realizat de specialiștii în arta aranjamentelor florale de la Imperioso, precum și pantoful de ciocolată și praf de stele de la My Sweet Boutique, cei care au purtat semnătura candy bar-ului de la eveniment.

Eveniment organizat de Sunday PR.

Diane Marie Studio a lansat Colectia COOLorata Primavara-Vara 2016