Diesel - Colectia Iarna 2019

După lansarea colecției Toamnă ’19, este timpul ca Diesel să prezinte lansarea de Iarnă.

Winter ’19 reprezintă o colecție evolutivă, care infuzează estetica plină de curaj a sezonului cu o nouă perspectivă fresh asupra călătorului.

Această ediție pune în scenă materiale mai grele și o paletă de culori mai închisă, în timp ce își ia inspirația din îmbrăcămintea utilitară, subculturile globale și chiar de la celebrul fotograf german Wolfgang Tillmans. Precum ȋn colecţia de Toamnă, Winter ’19 prezintă elemente hibride, dar diferă prin mixul care capătă greutate și devine mai pronunțat și mai protector; o carapace formată din suprapuneri de texturi, tonuri și tratamente.

Denimul rămâne laitmotiv și în lansarea Diesel Winter ’19. Acesta își găsește expresia sezonieră ȋn pantalonii din denim care imită catifeaua, disponibili într-o multitudine de culori și croieli. Acest design este răspunsul iernii la variantele colorate de jeans, specifice verii; stilați și rafinați, aceștia sunt ideali pentru versatilitatea zi-noapte.

Un alt loc central al colecţiei este ocupat de ȋmbrăcămintea pentru exterior. Paltoanele în stil viking, pardesiele teddy-bear și jachetele din puf sunt piese-cheie – acestea integrează vibeul utilitar şi ȋl ȋmbină cu componentele statement ale esteticii experimentale. De exemplu: printurile yin şi yang de pe jachetele cu puf, accentele de blană artificială și o parka supradimensionată de culoare gri reflectorizant care captează toată atenția (această piesă, în mod deosebit, este inspirată din uniformele pompierilor).

Suplimentar, există grafica inspirată din cultura patinajului anilor ’90, alături de fotografii printate supradimensionat care te duc cu gândul la Tillmans. Toate aceste imagini se leagă într-un amalgam de texturi cu impact vizual; Winter ’19 ține totul laolaltă, de la țesături de lână în carouri, la pulovere lejere și materialele termosensibile.

Asemenea colecției Fall, tenișii hibrid și gama de ghete trans-sezonieră continuă să fie un punct important, care intensifică impactul oricărui look.