Diesel colectia toamna-iarna 2023

Atitudine în fiecare zi cu Diesel toamnă-iarnă 2023, o colecţie de piese disruptive şi democratice, făcute pentru a fi purtate în jurul lumii. Denimul, latura pop şi cea utilitară sunt amplificate – purtabilitatea este totul şi experimentarea este pentru toţi.

“M-am concentrat în această colecţie pe moda reală, de fiecare zi. Este vorba despre piese care intră în magazinele noastre cu obrăznicia şi farmecul care sunt 100% Diesel. Obiectele de îmbrăcăminte au propria lor personalitate – când le vezi, pur şi simplu ştii că sunt din universul nostru Diesel,” spune Glenn Martens, director creativ la Diesel.

Denimul a fost ţesut precum un tricou care să îmbrace topurile cu fermoar, hanoracele şi pantalonii sport, în timp ce pantalonii din denim sunt croiţi cu detalii moto sau bootcut şi deschişi peste picior. Sunt incluşi şi jeans care sunt croiţi pe dos, dar şi jeans ce par a nu avea talie, dar care au o centură ascunsă în interior.

Există nenumărate opţiuni denim, preum rochiile fără mâneci, cu fermoar în faţă, de la gât, până la tiv; fuste lungi din denim; jeans cu fermoare în părţi; şi fuste mini şi jeans cu un D patchwork peste partea din spate. Cu aceste piese, Diesel confirmă angajamentul faţă de sustenabilitate prin ţesături mai responsabile, tratamente cu impact redus şi un nou proiect circular ce transformă deşeurile de producţie denim ale brandului în materiale noi.

Noua geantă din denim matlasat CHARM-D este realizată fără componente din piele şi cu brelocuri ce pot fi purtate pe post de colier. Geanta D-VINA este supradimensionată sau super-mică, în timp ce 1DR este făcută micro, sau chiar transformată într-un mic breloc ce se strecoară pe o curea. Între timp, modelele 1DR-POD stau pe spate sau sunt atârnate în faţă.

Cizmele cu toc au vârful ascuţit şi un D metalic; saboţii cu toc şi buzunare funcţionale reprezintă elementul principal. Cizmele chunky au un D metalic peste vârf, ca şi cum cuşca lor interioară de protecţie ar fi, acum, la exterior.

În ceea ce priveşte sneakers-ii, în cazul modelului Prototype P1 pare că talpa turnată preia întregul pantof. Modelul SERENDIPITY PRO X1 îi dă o energie proaspătă clasicului sneaker Diesel, în timp ce PROTOTYPE şi PROTOTYPE CR sunt prezentaţi în noi culori.

DESPRE DIESEL
Diesel este o companie de lifestyle inovativă, internaţională, fondată de Renzo Rosso în 1978. Avându-şi rădăcinile în măiestria denimului şi evoluând la a fi un lider în premium fashion, Diesel reprezintă acum cu adevărat o alternativă la piaţa de lux consarată.

Colecţiile brandului includ apparel, accesorii şi o gamă largă de colaborări de lifestyle: de la parfumuri, ceasuri şi bijuterii, la design interior şi proiecte imobiliare cu Diesel Living.

Descoperirea, susţinerea şi stimularea creativităţii sunt parte din AND-ul Diesel şi al companiei-mamă OTB, grupul internaţional de modă şi lux ce alimentează o varietate de branduri şi companii iconice globale.