Diesel Primavara-Vara 2016 - Colectia INTIMATE & BEACHWEAR

Spirite neîmblânzite. Aventurieri curajoşi. Libertatea, al cărei combustibil este dorinţa de a explora, este sursă de inspirație pentru colecţia Diesel primăvară-vară 2016.

Această atitudine wild este pusă în scenă prin look-uri îndrăzneţe, expresive şi memorabile, impregnate cu spiritul Diesel. Denimul renaşte astfel, printr-o tentă sezonală distinctă, ce armonizează clasicul cu atitudinea edgy. În acest cadru, accesoriile reprezintă accente stilistice care schimbă regulile jocului. Lenjeria intimă eye-catching, împreună cu costumele de baie, conturează temele colecţiei.

“Prin eliminarea surplusurilor am îmbogățit de fapt colecția, rafinând-o până la acea expresie pură marca Diesel. Este o atitudine individuală şi liberă care transformă ținutele, fie că vorbim de piese fashion sau tricouri cu printuri grafice şi care se imprimă şi asupra denimului. În colecţia de vară denimul străluceşte, deschizând orizonturile cu noi modele și tăieturi”, a afirmat Nicola Formichetti, directorul de creaţie Diesel.

Colecţiile Diesel de lenjerie intimă şi costume de baie sunt ludice, pline de culoare şi completate cu detaliile AND-ului brandului. Lenjeria intimă pentru bărbaţi, ce include şi modelul iconic Hero Fit, este energizată în tendinţele sezonului: printuri paisley şi nuanţe denim, printuri summery şi printuri foto, elemente grafice inspirate din heavy metal şi fraze witty inscripţionate pe banda elastică. Culorile puternice, tropicale şi graficele paisley apar pe şorturile de baie şi bermude.

Fuzionând moştenirea denim Diesel şi costumele de baie a rezultat şortul ce imită denimul, cu cele cinci buzunare tradiţionale, putând fi purtaţi atât în apă, cât şi zi de zi. Create din materiale ce se usucă rapid şi cu stretch bi-elastic pentru un confort ridicat, costumele de baie impresionează prin textura cu efecte de piele, color block sau finisările cu grafice şi printuri.

Printul acestui sezon, paisley şi dantela conferă o feminitate senzuală colecţiei de lenjerie intimă pentru femei, incluzând un top, boy short, sutien şi pijamale. Bikini sporty, dintre care anumite modele reversibile, sunt croiţi în diverse forme, cu printuri paisley, tiger print şi denim. Pentru beachwear, Diesel propune o serie de maxi-rochii printate şi cover-ups transparente.