DIESEL x DUREX

Libertate, plăcere, experimentare, joacă: Diesel susţine democraţia, alegerea şi pozitivitatea sexuală ca fiind drepturi ale omului. În inima runway-ului ce a prezentat colecţia Toamnă-Iarnă 2023, show care a avut loc la Milano, modelele au mers în jurul unui munte format din 200.000 de cutii de prezervative Durex. Încă 300.000 de prezervative Durex au fost oferite gratis, la magazine Diesel din lume.

“Sex positivity e ceva extraordinar. Ne place să ne jucăm la Diesel şi suntem serioşi în legătură cu asta. Distraţi-vă, respectaţi-vă unii pe alţii, rămâneţi în siguranţă. For Sucsexful Living!” Glenn Martens, director creativ Diesel.

Prezervativele transmit un mesaj puternic despre libertatea individuală a comunităţii globale Diesel. “Trebuie să le reamintim tuturor că sexul protejat este în continuare important, nu trebuie să uităm”, spune Martens. A fost lansată şi o colecţie-capsulă, fiind prima dată când Durex a făcut o colecţie cu un brand de modă.

Diesel si Durex

Diesel si Durex

 

DESPRE DIESEL
Diesel este o companie de lifestyle inovativă, internaţională, fondată de Renzo Rosso în 1978. Avându-şi rădăcinile în măiestria denimului şi evoluând la a fi un lider în premium fashion, Diesel reprezintă acum cu adevărat o alternativă la piaţa de lux consarată.

Colecţiile brandului includ apparel, accesorii şi o gamă largă de colaborări de lifestyle: de la parfumuri, ceasuri şi bijuterii, la design interior şi proiecte imobiliare cu Diesel Living.

Descoperirea, susţinerea şi stimularea creativităţii sunt parte din AND-ul Diesel şi al companiei-mamă OTB, grupul international de modă şi lux ce alimentează o varietate de branduri şi companii iconice globale.