Disney+ este cea mai buna destinatie de Halloween

Găsiți oferta completă de filme și seriale pentru Halloween pe Disney+ în cadrul colecției HALLOWEEN

Premierele de Halloween

Baubaul [The Boogeyman]

Film | Doar pe Disney+

Baubaul e un thriller de groază realizat după o poveste a scriitorului de succes Stephen King. Sadie Harper, elevă de liceu, și Sawyer, sora ei mai mică, nu și-au revenit după pierderea recentă a mamei lor. Sunt ajutate de Will, tatăl lor, un psihoterapeut care suferă la rândul său. Când un pacient disperat vine la ei acasă pentru o consultație, acesta aduce cu el o entitate supranaturală care atacă familiile îndoliate și se hrănește din suferința victimelor sale.

TRAILER

 

Fiori [Goosebumps]

Serial original Disney+ | Un episod nou în fiecare vineri

Inspirat din seria de cărți a lui R.L. Stine, „Fiori” (Goosebumps) urmărește cinci liceeni din orășelul Port Lawrence, care aduc la suprafață secretele ascunse legate de moartea tragică, petrecută cu trei decenii mai devreme, a unui adolescent pe nume Harold Biddle. După ce aceștia organizează o petrecere de Halloween în vechea casă a acestuia, adolescenții se trezesc într-o nouă realitate bântuită în care trebuie să fie uniți pentru a salva orașul, învățând pe parcurs lucruri noi atât despre ei cât și despre părinții lor.

TRAILER

Casa Bântuită [Haunted Mansion]

Film | Doar pe Disney+

În această aventură înfricoșător de distractivă, inspirată de clasicele atracții ale parcurilor tematice, un medic și fiul ei în vârstă de nouă ani, care caută să înceapă o nouă viață, se mută într-o casă suspect de ieftină din New Orleans. Ei apelează la o echipă de așa-numiți experți spirituali pentru a-i ajuta să le scape casa de locatarii supranaturali. Din această echipă fac parte un preot, un om de știință văduv și „expert” în fenomene paranormale, un medium din Cartierul Francez și un profesor excentric.

TRAILER

 

Nimeni nu te va salva [No One Will Save You]

Film | Doar pe Disney+

Nimeni nu te va salva o prezintă pe Brynn Adams (Dever), o tânără creativă și talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei. Singură, dar optimistă, Brynn își găsește alinare în casa copilăriei, până când, într-o noapte, e trezită de zgomote ciudate făcute de niște intruși nepământeni. Urmează o confruntare plină de acțiune între Brynn și un grup de ființe extraterestre care îi amenință viitorul, obligând-o în același timp să-și înfrunte trecutul. Scris și regizat de Brian Duffield, filmul are coloana sonoră semnată de compozitorul Joseph Trapanese.

TRAILER

Apendice [Appendage]

Film | Doar pe Disney+

Când Hannah este în pragul unei crize de nervi, gândurile ei cele mai ascunse iau forma unei creaturi monstruoase care amenință să-i distrugă viața.

TRAILER

Noaptea Vârcolacului [Werewolf by night]

Film | Doar pe Disney+

Într-o noapte sinistră, un ordin secret al vânătorilor de monștri reapare din umbră și se reunește la întunecatul Templu Bloodstone, cu prilejul morții conducătorului lor. Comemorarea macabră a vieții acestuia îi angrenează pe participanți într-o competiție mortală misterioasă, pe urmele unei relicve puternice – o vânătoare care îi va aduce față în față cu un monstru periculos. Inspirat de filmele de groază ale anilor 1930 și 1940, acest film terifiant creează o atmosferă înspăimântătoare, macabră, presărată cu suspans, explorând o nouă latură a Universului Cinematografic Marvel.

De la seriale TV și producții de succes la filme și seriale originale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, pe Disney+ găsești ceva pentru toate gusturile.

Știați că puteți viziona episoadele de Halloween ale serialelor preferate fără a fi nevoie să le căutați? În colecția HALLOWEEN, derulați în jos și selectați episoade din seriale precum The Simpsons, Tată în stil american și multe altele.

Acest serviciu de e-mail conține informații de bază despre Disney+. Disney respectă și protejează confidențialitatea utilizatorilor săi. Citiți politica noastră de confidențialitate sau răsfoiți mai multe informații despre legislația privind confidențialitatea în UE și în Regatul Unit. Toate informațiile erau corecte în momentul în care a fost trimis acest e-mail. Vă puteți dezabona de la aceste e-mailuri în orice moment răspunzând la acest e-mail.

© 2022 Disney

Pentru a afla mai multe despre activitățile Disney în Europa Centrală și de Est, urmăriți-ne pe

Facebook

The Walt Disney Company CEE | LinkedIn