Disney+ lanseaza un nou video din culise inaintea premierei sezonului 2 din serialul "Loki" de la Marvel Studios

Cel de-al doilea sezon se lansează pe 6 octombrie exclusiv pe Disney+

LINK CĂTRE VIDEO:

Disney+ a prezentat un nou clip video pentru mult-așteptatul sezon 2 din serialul „Loki” de la Marvel Studios. În cadrul acestuia, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino și Ke Huy Quan, împreună cu producătorul executiv Kevin R. Wright, explorează ce înseamnă să fii Loki în acest nou sezon ce va avea premiera pe 6 octombrie.

Sezonul 2 din „Loki” debutează după finalul șocant al sezonului 1, când Loki luptă pentru sufletul Autorității pentru Variația Timpului. Împreună cu Mobius, Hunter B-15 și o echipă de personaje noi și recurente, Loki navighează într-un multivers în continuă expansiune și din ce în ce mai periculos în căutarea lui Sylvie, a judecătorului Renslayer, a lui Miss Minutes și a adevărului despre ce înseamnă să deți liber arbitru și scop glorios.

Serialul îi are în distribuție pe Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, alături de Jonathan Majors, Ke Huy Quan și Owen Wilson. Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan Deleeuw și Kasra Farahani regizează episoadele. Scenaristul principal este Eric Martin. Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin și Michael Waldron sunt producătorii executivi, iar Trevor Waterson este producător co-executiv.

Sezonul 2 din „Loki” de la Marvel Studios poate fi vizionat doar pe Disney+ începând cu 6 octombrie.

Până pe 20 septembrie, clienții noi și cei care se reaboneaza la Disney+, pot beneficia de prețul de 6,99 RON/lună timp de trei luni, accesând www.disneyplus.com.

Facebook: @DisneyPlus

Hashtag: #DisneyPlus

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming in EMEA care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, împreună cu Familia Simpson și multe altele. În anumite teritorii, include și brandul de divertisment general, Star. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta librărie Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Pentru a afla mai multe despre activitățile Disney în Europa Centrală și de Est, urmăriți-ne pe Linkedin