Divenoxin vine in ajutorul picioarelor!

Dacă picioarele noastre ar putea vorbi, ar avea multe lucruri să ne reproșeze: că le forțăm să ne susțină corpul, că stăm prea mult pe scaun și poziția aceasta nu e chiar confortabilă pentru ele. Că le obligăm adesea să facă prea mulți kilometri pe zi, că le expunem la căldură excesivă ori că le chinuim în pantofi cu tocuri prea înalte, în încălțăminte incomodă, doar de dragul de a le face să arate bine. Picioarele suferă în diverse moduri, iar lucrul acesta este vizibil atunci când se întâmplă.

Genetica, vârsta, greutatea, activitatea hormonală sau statul în picioare pentru perioade lungi de timp sunt factori care contribuie la apariția asa-ziselor „vene în pânză de păianjen”, medical denumite telangiectazii. Acestea sunt niște dilatații ale vaselor mici din sistemul venos superficial, de culoare roșie, albăstrui sau violet, cu aspect de pânză de păianjen, de unde și denumirea lor populară. Chiar dacă, la început, ele sunt deranjante doar din punct de vedere estetic, cu trecerea timpului, lucrurile se pot schimba și aparent inofensivele vase de sânge încep să creeze un disconfort tot mai accentuat, de la senzația de picioare grele la picioare obosite, umflate, mâncărimi la nivelul acestora și cârcei resimțiți cel mai frecvent în cursul nopții.

Pentru a nu lăsa lucrurile să evolueze într-o direcție nedorită, este bine să luăm măsuri încă de la apariția primelor simptome, atunci când venele în pânză de păianjen sunt observabile și vă confruntați cu senzația de picioare grele, obosite, umflate. A conta doar pe odihna de la sfârșitul zilei, nu este suficient pentru circulația sângelui de la nivelul picioarelor. Este importantă și necesară susținerea corpului atât de la interior, cât și la exterior, cu produse care să întărească pereții vaselor de sânge și să îmbunătățească circulația sangvină. Pentru aceasta sunt necesare preparate sau produse care să conțină ingrediente cum sunt, de exemplu, diosmina, hesperidina și extractul de Ghimpe pădureț. Acestea se regăsesc în formula produsului Divenoxin, atât în comprimate, cât și sub formă de gel. Divenoxin sub formă de comprimate conține în plus și vitaminele B12, C și E, acid folic și fier, toate la un loc contribuind la reducerea oboselii de la nivelul picioarelor, la absorbția fierului și la transportul normal al sângelui în organism.

Divenoxin gel pentru picioare obosite (care poate fi folosit împreună cu Divenoxin comprimate, sau independent de acestea), conține, de asemenea, diosmină și hesperidină, dar și extract de Castan. Efectul Divenoxin gel este imediat vizibil, fiind răcoritor, reduce tensiunea și senzația de greutate de la nivelul picioarelor și totodată atenuează în timp vizibilitatea capilarelor dilatate.

Divenoxin – Pune în mișcare circulația venoasă!

Divenoxin vine in ajutorul picioarelor!