DJ Dian Solo lanseaza single-ul si videoclipul "Mystery", alaturi de The Mystery of Bulgarian Voices & Amalia

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ bulgari – Dian Solo, prezinta un nou proiect alaturi de corul castigator al premiului Grammy Award, The Mystery of Bulgarian Voices. Muzica dance si folclorul autentic bulgaresc se imbina cu vocea artistei pop Amalia Nenova, intr-o piesa fresh care se numeste “Mystery”.

Videoclipul pune in valoare peisaje extraoridinare din Bulgaria, ce iti taie respiratia. “Cred ca folclorul nostru este plin de magie si sper ca pe viitor sa existe mai multe proiecte care sa se indrepte in directia asta. “Mystery” expune tara intr-un mod pozitiv, exact asa cum o vedem cu totii”, declara DJ Dian Solo, fondatorul Deep Zone Project.

Artist inventiv si creativ, Dian Savov aka. DJ Dian Solo si-a construit treptat propriul stil pe marea scena a muzicii electronice. A fost votat de trei ori “DJ of the Year” in Bulgaria, unde in prezent este unul dintre cei mai buni producatori si DJ. Dian a avut nenumarate gig-uri la nivel international, inclusiv in USA, Brazilia, Marea Britanie, China, Portugalia, Turcia, Ucraina.

Dian Solo & The Mystery of Bulgarian Voices – Mystery – VIDEO