DJ Geo Da Silva mixeaza la DISKOteka Festival impreuna cu cei mai mari artisti ai anilor '80 si '90 de pe planeta!

Timp de trei zile, între 27-29 mai 2022, DJ Geo Da Silva va fi unul dintre artiștii prezenți pe scena de la DISKOTEKA Festival din Timișoara, care, având butoanele și microfoanele de partea lui, va striga, ca să audă tot orașul: „SUS Mâinile!”.

Artistul a promis că va selecționa și mixa atent muzica din seturile sale pentru a crea o atmosferă incendiară și va face tot posibilul să trezească publicului frumoasele amintiri ale adolescenței, ritmurile anilor ’80 și ’90, îmbinate cu sunetul, luminile și vizualurile pregătite de organizatorii maratonului muzical.

Cel mai important eveniment muzical ce a avut loc în orașul de pe Bega, DISKOteka Festival revine în 2022, într-un spațiu sigur, având în vedere contextul medical încă sensibil.

În această perioadă, festivalul va avea loc într-o locație pe care timișorenii o îndrăgesc și cu care sunt familiarizați, Muzeul Satului Bănățean (Pădurea Verde).

Manifestarea ce a reușit să pună Timișoara pe harta marilor festivaluri muzicale europene, DISKOteka Festival întregește la această nouă ediție concertele, party-urile și expozițiile retro într-o zonă verde, aerisită, unde fiecare început de vară este o perioadă extrem de generoasă.

La fel ca precedenta ediție, Diskoteka Festival va fi luat cu asalt de prezența unor mari vedete, figuri reprezentative ale celei mai frumoase perioade din muzică de discotecă, anii ’80 și ’90, perioadă după care mulți iubitori de muzică tânjesc.

Invitați de legendă, 3 zile de distracție, 3 scene, mii de wați, lumini și ecrane multimedia sunt elemente prin care Diskoteka Festival se întoarce cu o nouă ediție de excepție.

Toate detaliile despre evenimentul muzical al primăverii la Timișoara le vom afla la CONFERINȚA DE PRESĂ DISKOteka Festival 2022, întâlnire ce va avea loc MARȚI, 22 martie a.c., orele 14.00, la Terasa VINERI 15.