Do you speak Beauty? Cosmobeauty?

Atunci ești invitata noastră specială la cel mai important eveniment de beauty al primăverii, expoziția COSMOBEAUTY, care se desfășoară anul acesta, în perioada 24-25-26 martie la Crystal Palace Ballrooms din București.

Vizitatorii COSMOBEAUTY 2017 vor avea ocazia să descopere la această ediție cea mai diversificată ofertă de pe piata românească de produse profesionale de înfrumusețare, firme renumite din domeniu, dar și new entry – în total, peste 100 de firme de profil, din România și din străinătate.
 
Trenduri 2017, produse și echipamente noi, tratamente de înfrumusețare gratuite la standuri, produse în oferte speciale, specialiști gata să îți ofere sfaturi up-to-date, concurenți veniți din întreaga țară, agitație, oameni frumoși, concursuri și, cum este de așteptat, multă-multă pasiune pentru tot ceea ce presupune frumusețea!
 
Ce găsești la Cosmobeauty 2017? Produse de cosmetică facială și corporală, de coafură, de makeup, aparatură de remodelare și rejuvenare corporală, produse de manichiură-pedichiură și multe altele), oferte de școlarizare pentru debutanți sau de specializare pentru cei care își doresc să performeze în domeniul lor. Nu vor lipsi show-urile pe cele 5 scene, demonstrațiile de machiaj și coafură, seminariile de micropigmentare, nailtechnics, frizerie (o premieră la ediția din acest an este Convenția Frizerilor din România), machiaj, coafură, concursurile (Tunsoare și culoare, coafură – pentru profesioniști și amatori. Editia a 2-a a NailPro Competition și întâlnirile cu trendsetterii de pe scena de beauty ).

Cosmobeauty 2017 în cifre:

5 pavilioane expoziționale
5 scene
– Peste 100 de firme expozante
– Aprox 2.000 mp de standuri expoziționale
– Zeci de demonstrații beauty, workshop-uri și sesiuni master class pentru specialiști
– Personalități invitate: formatori și traineri – români și străini

Daca esti “dependenta de beauty”, da like paginii de Facebook Cosmobeauty Exhibition ca să fii la curent cu noutățile evenimentului. Scrie-ne pe office@portacom.ro sau sună-ne la 0735 195 975, 0724 509 345, 0726 102 939!