Dulcinella a ajuns in centrul capitalei! A patra locatie din Bucuresti a fost inaugurata

Patru inaugurări, în doar trei luni! Este viteza cu care se extinde și în București cel mai mare lanț de cofetării artizanale de peste Prut, Dulcinella!

După ce deliciile din primele trei locații de aici au cucerit locuitorii Capitalei, a venit vremea unei noi lansări: Dulcinella a ajuns și în centrul orașului, pentru ca dulcele de calitate să vă sară și mai simplu în drum!

VEDETELE AU SPUS PREZENT LA CEA DE-A PATRA INAUGURARE DULCINELLA DIN CAPITALĂ!
Așa cum ne-au obișnuit, artizanii Dulcinella fac din fiecare inaugurare un motiv de sărbătoare: la deschiderea cofetăriei cu numărul 52 din România, pe care o puteți găsi din 27 noiembrie 2021 pe Șoseaua Ștefan cel Mare, la numărul 14 au participat și nenumărate vedete!

Cleopatra Stratan, imaginea brand-ului, a venit însoțită de a ei jumătate, Edward Sanda. Alături le-au fost și alte persoane publice, precum Francisca, Otilia Bilionera, Georgiana Lobonț, Andreea Lazarus, Florin Grigore, Alex Florescu, Annes, Saveta Bogdan și Valentina Ionescu. Vedetele au devenit astfel parte din… marea familie Dulcinella: au putut testa rețete nou-nouțe sau le-au savurat pe cele consacrate, de peste Prut. De altfel, brand-ul își propune să fie mai mult decât o cofetărie: face posibilă unirea… gustului dintre Republica Moldova și România!

DULCINELLA, ZI DE ZI, DAR ȘI LA OCAZIILE SPECIALE DIN VIEȚILE DUMNEAVOASTRĂ!
Macarons cu diverse arome, plăcinte dulci ori sărate, biscuiţi ori cornuleţe, torturi colorate pentru copii şi nu numai ori prăjituri dintre cele mai diverse, de toate puteţi găsi în noua locație Dulcinella. Cofetăria poate fi alegerea dumneavoastră şi pentru evenimentele private, căci artizanii gustului pun la dispoziţia clienţilor un catalog cu torturi personalizate, din care vă puteţi alege modelul, iar ei se ocupă de design şi de arome, pentru ca nunta, botezul şi majoratul dumneavoastră să fie unice!

CEVA DULCE, PENTRU TOŢI!
Și pentru că se gândesc la tot, maeștrii gustului nu vă lasă să stați departe de Dulcinella nici chiar dacă nu sunteți prieteni cu zahărul: au conceput prăjituri Raw&Veg, pline de vitamine și de microelemente, pregătite la rece, fără îndulcitori artificiali și fără procesare chimică, pe care le puteți degusta, de asemenea, în locația de pe Șoseaua Ștefan cel Mare!

Noi și noi sortimente apar periodic în vitrine, pentru ca dumneavoastră să nu vă plictisiți niciodată de ceea ce are să vă ofere Dulcinella.

POVESTEA COFETĂRIEI: 15 ANI DE GUST MARCA DULCINELLA
Universul Dulcinella s-a conturat în urmă cu 15 ani, din dorința unor specialiști într-ale dulciurilor de a face artă din ingrediente. Se întâmpla la Chișinău. De atunci și până acum, în laboratoarele Dulcinella ia naștere Gustul Bun, cu Bun Gust: produse de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, originale sau tradiționale, prind formă aici.

Din 2019, brand-ul a traversat Prutul și a ajuns și în nordul României, în orașe precum Neamț, Suceava, Iași, Vaslui sau Bacău. 2021 marchează un nou punct important pe harta gustului fără egal: cofetăria Dulcinella a ajuns și în București. Noul magazin de pe Șoseaua Ștefan cel Mare se alătură celorlalte trei, deschise în toamna lui 2021 pe Calea Griviței, pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu și pe Șoseaua Pantelimon.

Zi de zi, peste trei mii de clienți cumpără din magazinele Dulcinella!

Vă reamintim, artizanii gustului delicios Dulcinella vă așteaptă în noua locație, situată pe Şoseaua Ştefan cel Mare, la numărul 14, bloc 19, la parter, acolo unde aromele se reinventează!

Vă invităm pe pagina oficială de Facebook Dulcinella pentru a fi la curent toate noutățile: www.facebook.com/dulcinella.ro Familiarizaţi-vă cu universul Dulcinella și pe site-ul oficial: www.dulcinella.ro