Duminica, 4 iunie, de la 09:30, la Kanal D, Eva Pavel prezinta telespectatorilor noile tehnici de tratament folosite in Turcia pentru cancerul de prostata

Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii “Apel la consilier” de la Kanal D, reia călătoria prin Turcia și va prezenta în ediția de duminică, 4 iunie, de la 09:30, noile servicii medicale folosite de medicii din Istanbul pentru cancerul de prostată.

“După călătoria minunată din ultimele săptămâni prin țara lui Hipocrate, ne-am continuat misiunea noastră de a găsi informații medicale noi în spitalele din străinătate și astfel am ajuns la un centru medical din Istanbul.

Telespectatorii noștri ne-au adresat o serie nouă de întrebări despre tehnicile moderne de tratament folosite in Turcia, țara care a dezvoltat rapid și eficient conceptul de turism medical, în ultimii ani. Noi ne-am propus să obtinem aceste răspunsuri de la medici de prestigiu si de la echipe medicale bine pregătite.

Astăzi vom afla informații despre metodele moderne folosite în cancerul de prostată. Tot astăzi vom sta de vorbă direct cu fondatorul centrului medical în care ne aflăm, Dl. Ersoy Simsek, pentru a afla care sunt beneficiile pacienților români”, povestește Eva Pavel, consilier medical international și realizatoarea emisiunii “Apel la consilier” de la Kanal D.

Telespectatorii vor afla de la Dr Mehmet Yilmaz Salman, în cadrul interviului realizat de Eva Pavel, despre tehnicile și metodele de tratament pentru cancerul de prostată.

„Tratamentul pentru cancerul de prostată este un proces cu adevărat complex. Unul dintre cele mai importante lucruri este vârsta pacientului. Este important când este diagnosticat, stadiul cancerului de prostată, cât de avansată este afecțiunea și unde este localizat. Poate fi doar în prostată, în jurul prostatei sau o boală care s-a răspândit în tot organismul.

Dacă boala este localizată, prostata este o boală limitată, starea generală a pacientului și vârsta acestuia sunt potrivite pentru intervenție chirurgicală, atunci alegem metodele chirurgicale pentru cancerul de prostată. În afară de aceasta, există dezvoltări tehnologice orientate către țintă.

Terapia hormonală este unul dintre tratamentele care vizează stabilirea unui tratament supresor care să prevină răspândirea și creșterea cancerului de prostată prin suprimarea hormonului testosteron la bărbați”, spune Dr Mehmet Yilmaz Salman în timpul ediției de duminică, 4 iunie, a emisiunii “Apel la consilier”, difuzată de la 09:30 la Kanal D.