Dupa o investitie de peste un sfert de milion de euro, OMINI CLINIC devine primul HUB medical de chirurgie estetica din nord-estul Romaniei

Omini Clinic, primul centru de chirurgie estetică din zona Moldovei, cu o evoluție impresionantă în ultimele două decenii, devine oficial primul HUB de Chirurgie Estetică din regiunea de nord-est a României.În urma unei investiții de peste un sfert de milion de euro, fondatorul clinicii, dr. Theodor Motruc, împreună cu întreaga echipă, dorește să abordeze o strategie inovatoare, reunind medici specialiști și primari de chirurgie plastică și estetică, pentru a aduce beneficii considerabile, atât pentru pacienți, cât și pentru colaboratori. Investiția a fost realizată pentru achiziționarea de noi echipamente medicale (Laser Vascular Synchro FT, Laser CO2 Fracționat MonaLisa Touch, Laser CO2 Fracționat SmartXide Punto), rebranding și optimizarea spațiului.

O etapă importantă în dezvoltarea Omini Clinic o constituie inițierea și dezvoltarea hub-ului de chirurgie estetică, al cărui obiectiv este acela de a crește nivelul de educație estetică-medicală în regiunea Moldovei. Un alt pas care face parte din strategia de dezvoltare pentru anul 2023, este desprinderea din familia Omini Clinic a centrului FIV, care din luna aprilie va deveni Atentica, și își va desfășura activitatea într-o nouă locație situată în Bulevardul Poitiers, nr. 6 – Iași.

„Dorim, în mod firesc, o nouă poziționare în piață ca urmare a maturizării noastre profesionale. Ceea ce ne diferențiază este investiția în capitalul uman dar și în tehnologiile și echipamentele de ultimă generație pe care am reușit să le aducem în orașul nostru, aliniindu-ne astfel la standardele și normele internaționale. Această decizie vine ca o consecință a atingerii unui nivel de perfecționare a echipei de medici dispuși să împărtășească din competențele și abilitățile dobândite de-a lungul celor aproximativ 20 de ani de când profesăm și progresăm în mod constant”, a declarat Dr. Theodor Motruc, fondatorul Omini Clinic.

Specialiștii sunt pregătiți să transmită din experiența lor pacienților, dovedindu-le competențele dobândite în decursul anilor prin servicii precum chirurgie estetică, estetică facială nechirurgicală, remodelare corporală nechirurgicală, dar și tehnici medicale la standarde europene superioare, competitive. Clinica oferă pacienților o gamă largă de servicii, printre care se numără chirurgie estetică facială, chirurgie estetică a sânilor, tratamente faciale Dermal Infusion, tratamente injectabile, epilare laser definitivă pentru toate tipurile de piele, eliminarea celulitei. Echipa medicală își propune să creeze un ecosistem ce va reuni specialiști, tehnici, procedee și instrumente în beneficiul pacienților.

O echipă medicală competentă formată din opt chirurgi esteticieni reuniți sub același brand OMINI CLINIC este gata să facă față tuturor provocărilor și să se ridice la nivelul așteptărilor pacienților. Echipa este formată din: dr. specialist Theodor Motruc, dr. primar Lucian Popa, dr. specialist Gabriel Mazilu, dr. primar Lazar Andrei, dr. specialist Issa Raid, dr. primar Oleg Tacu și dr. primar Nadia Aladari , dr. specialist Popa Alina.

OMINI CLINIC susține frumusețea!

***
OMINI Clinic, pionier al chirurgiei estetice din Iași

Fondată în urmă cu aproximativ două decenii, OMINI Clinic are peste 1.000 de pacienți în fiecare lună, dintre care un sfert apelează la servicii de chirurgie estetică. Printre cele mai frecvente intervenții sunt cele care țin de estetica sânilor, rinoseptoplastii și liposucții. Însă, au început să apară tot mai des cereri pentru liftingul facial. Pe lângă serviciile de chirurgie estetică, de estetică facială nechirurgicală și remodelare corporală, OMINI Clinic oferă o varietate de alte specializări medicale, precum chirurgie vasculară, dermatologie, cardiologie, ORL, ortopedie, radiologie.

Clinica dispune de un bloc operator avizat și autorizat de Ministerului Sănătății, ce respectă toate prevederile impuse de standardele internaționale, unde se efectuează intervenții de chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și chirurgie vasculară. Până acum, în blocul operator au fost efectuate aproximativ 7.000 de intervenții pe zona de chirurgie estetică, la care se adaugă peste 5.000 de proceduri de fertilizare in vitro. Echipa clinicii, formată din medici, asistente și personal auxiliar, cuprinde aproape 60 de persoane.

Pentru mai multe detalii, vă inivităm să consultați site-ul nostru: www.ominiclinic.ro