E scris in stele. PANDORA lanseaza colectia Zodiac

Pandora lansează o nouă colecție Moments, cu modele de talismane ce se inspiră din aster și din puterea prieteniei. Noul lanț texturat primește, de asemenea, o actualizare sezonieră în două finisaje metalice suplimentare, adăugând și mai multe posibilități de auto exprimare

Lanțul texturat în nuanţe de aur și aur roz
Noua colecție include talismane inspirate de stele, prezentând constelațiile zodiacale în detalii pavé strălucitoare, cu numele semnului zodiacal gravat pe partea din spate. Ideale pentru a crea un horoscop personal din bijuterii, talismanele te îndeamnă să experimentezi combinarea semnelor soarelui, lunii și a ascendentului din zodia ta, sau semnele zodiacale ale celor dragi.

Lanțul texturat Pandora, care a fost introdus pentru prima dată în ianuarie 2023, se alătură și el noii linii de produse în două finisaje metalice, aur de 14k și aur roz de 14k, oferind un nou prilej pentru exprimarea creativității stilistice.

Încă două modele de lanț clasic extind și mai mult posibilitățile de a purta talismane sau pandantive în moduri creative, inclusiv colierul în formă de U cu sistem de închidere cu bilă și cerceii de tip hoops. Ambele complimentează armonios noile pandantive de prietenie, modelate sub forma simbolurilor tradiționale ale norocului, cum ar fi potcoava, trifoiul cu patru foi și inimile.

Directorii creativi SVP Pandora, A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, au creat o colecție inspirată de iubirile și valorile comune. „Colecția evidențiază asemănările dintre noi. Suporturile pentru pandantive și talismanele de tip pandantiv cu semnele zodiacale, respectiv cu simbolurile prieteniei arată că, deși suntem unici cu toții, avem totuși puncte comune,” a declarat Ficarelli.

Terzo a adăugat: „Colecția reprezintă iubirile, interesele și valorile comune, care ne unesc pentru a forma o comunitate puternică și susținătoare”.

Fiecare detaliu este realizat cu grijă
Noua colecție poartă amprenta meșteșugului de înaltă calitate, realizat de artizanii Pandora. De la așezarea manuală a pietrelor, la vopsirea manuală a emailului și asamblarea pieselor cu elemente rotative, fiecare piesă necesită atenție sporită pentru realizare.

Bijuteriile Pandora sunt meticulos finisate manual de către meșteri pricepuți, fiecare piesă trecând prin aproximativ 25 de perechi de mâini.

Noua colecție este creată în conformitate cu angajamentul Pandora față de sustenabilitate, toate pietrele fiind confecționate în mod artificial.

#MomentsWithPandora #ForEveryStory