Ecaterine & Dimitri lanseaza "LaLaLa"

Ecaterine & Dimitri lanseaza “LaLaLa”, o piesa fresh, de vara, cu o nota optimista, care nu are cum sa nu te “prinda”! Single-ul, interpretat in limba spaniola, este o coproductie Cat Music si Green Eye Music si este produs in studioul Young Spirit Records. Muzica este compusa de Dimitri si Ecaterine, iar versurile sunt scrise de Theea Miculescu si Ionut Bordianu.

“‘LaLaLa’ reprezinta o eliberare, o escapada din gandurile negative. Este o piesa anti-stres, care te calmeaza, te relaxeaza si te face sa vezi, de fapt, ca nimic nu e atat de grav precum pare. Am decis impreuna cu Theea sa nu fie cuvinte pe refren, ci doar sintagma “La la la”, tocmai pentru a canta toata lumea alaturi de noi. ‘LaLaLa’ este despre starea de spirit. Iti ridica moralul si te face sa te simti liber, in largul tau, fara limite”, declara cei doi artisti.

Ecaterine si Dimitri nu sunt la prima colaborare. Pana in prezent, cei doi au lansat impreuna single-uri precum “Zi cu soare”, “Chiky Lala” si “Adrenalina”. In februarie 2017, artista a lansat “Phoenix”, o frumoasa balada, cu note personale, compusa chiar de catre ea. De-a lungul timpului, Ecaterine a lansat piese precum “Flacari de rai”, “Zi cu Soare”.