Elimina stresul vizual cu Ochelarii de la Clarfon

Privitul mai multe ore la ecranul unor dispozitive electronice, lucrul în spații iluminate slab, expunerea la raze ultraviolete sau la toxine din mediu reprezintă câteva dintre cauzele care duc la apariția a ceea ce specialiștii numesc stresul vizual.

Acesta reprezintă o suprasolicitare a ochiului care în timp conduce la deteriorarea vederii.

Lumea în care trăim se schimbă foarte rapid… mai ales când vine vorba despre locul de muncă. Înainte, cei mai mulţi dintre strămoşii noştri se ocupau mai degrabă cu muncile fizice iar privirea acestora nu era afectată cum este în momentul de față. Marea majoritate a persoanelor ce acuză afecțiuni de vedere fac parte din rândul oamenilor ce au un loc de muncă la birou și utilizează foarte mult calculatorul. Bunicii noștri nu știau ce înseamnă stresul vizual. Prin urmare, vederea lor s-a adaptat pentru distanţe mai lungi.
Stresul Vizual și Simptomele acestuia:

– Ochi obosiţi
– Senzaţia de arsură sau lăcrimare a ochilor
– Vedere dublă sau neclară
– Dureri de cap, în special în partea frontală
– Greaţă sau ameţeală după mai multe ore de muncă
– Incapacitatea de concentrare sau vedere neclară după terminarea lucrului

Dacă te confrunţi cu cel puţin 2 dintre aceste simptome, cel mai bine este să mergi într-un cabinet Clarfon pentru a-ți testa acuitatea vederii.

Potrivit mai multor statistici, unul din trei europeni are probleme de vedere. Statisticile OMS arată că aproximativ 4.5 milioane de locuitori ai țării noastre au probleme de vedere. Doar 11% dintre aceștia își pot permite tratamentul costisitor la care se referă corecția cu laser, cei mai mulţi aleg varianta ochelarilor, aceasta fiind una eficientă și sigură.

Vino în cabinetul de optică medicală Clarfon din zona ta și alege o pereche de ochelari la recomandarea specialistului pentru a reuși să îndepărtezi stresul vizual. La Clarfon ai posibilitatea să găsești perechea de ochelari potrivită nevoilor tale cu prețuri de la 150 de lei.