Rock your Look! Ellie Goulding isi prezinta propria Star Collection in mod exclusiv la DEICHMANN

Cantareata si compozitoarea britanica Ellie Goulding este una dintre cele mai de succes artiste-soliste din lume si este unul dintre putinele staruri care-si compun singure cantecele, stapanind totodata perfect instrumente precum chitara, tobele si clapele.

A ajuns in fruntea clasamentelor, aducandu-si contributia la coloana sonora a filmului de mare succes “50 Shades of Grey”, fiind considerata din acel moment una dintre cele mai de success artiste solo britanice ale deceniului trecut. Cu Star Collection, prima ei colectie de pantofi impreuna cu DEICHMANN va fascina acum, in Romania, din 15 martie 2017 si lumea modei la incaltaminte.

Cantareata si compozitoarea Ellie Goulding nu convinge doar prin vocea ei impresionanta, ci si prin stilul ei insolit. Anul acesta isi dovedeste flerul pentru noile tendinte, prin alegerea unui colectii ample de pantofi pentru DEICHMANN.

“Pentru mine, pantofii indica starea sufleteasca pe care o ai. Lansarea propriei mele colectii imi da posibilitatea sa imi exprim propriul stil. Colectia mea cuprinde pantofi pentru orice ocazie – chiar nu ma pot decide daca prefer sa port pantofi cu toc inalt sau cu talpa joasa – tot timpul ii schimb”, a spus Ellie Goulding.

Sneakers, sandale etno, pantofi cu toc inalt, Wedges, espadrille sau Mules – intreaga colectie “Ellie Goulding for DEICHMANN” se afla sub sloganul “Rock your Look”. Culorile, croiala extravaganta, finisarile individuale sau niturile in stil rock confera modelelor “acel ceva”.

Campania de promovare a fost pusa in scena la Londra de renumitul fotograf Louie Banks, de coafura s-a ocupat Cher Coulter, care a colaborat inainte cu staruri precum Rosie Huntington-Whitley, Kirsten Dunst sau Demi Moore. Regizorul spotului TV realizat nu a fost altul decat Emil Nava, cunoscut datorita realizarii videoclipurilor pentru Rihanna, Selena Gomez, Calvin Harris sau Ne-Yo.

Colectia “Ellie Goulding for DEICHMANN” este disponibila in filialele din Romania si in magazinul online pe www.deichmann.com, incepand cu 15 martie 2017.

In total, colectia se afla in oferta magazinelor si magazinelor online din 21 de tari europene ale grupului DEICHMANN.