Imprimeuri de senzatie in noua colectie ETIC, The Colors of the Sun

De la clasicele dungi sau buline până la imprimeuri florale sau abstracte, în noua colecție ETIC găsești print-uri diverse, care de care mai potrivite pentru sezonul cald.

Ca în fiecare primăvară, nu puteau lipsi imprimeurile florale – le vei regăsi pe bluze, pe rochii, dar chiar și pe pantaloni, în nuanțe pastelate. Șalvarii sunt din nou în trend, așa că ETIC îți aduce mai multe modele, cu print-uri florale și palete de culori cât mai variate, de la clasicul alb-negru până la o mulțime de culori tari, care se combină perfect pentru un look casual-chic.

Apoi, din cu totul alt registru, imprimeul cu buze roșii face furori. Rochia și pantalonii roz cu buze sunt piese care ies în evidență imediat și care arată fabulos alături de elemente uni și accesorii colorate.

Și pentru că galbenul este una dintre culorile-vedetă ale acestei veri, vei regăsi în colecția ETIC rochii și pantaloni galbeni cu imprimeuri în alte nuanțe tari – de la turcoaz până la mov, roz sau roșu. Mixul de culori face ca aceste piese să fie remarcate imediat – nu sunt recomandate timidelor.

Pe lângă piesele cu imprimeuri variate, în colecția de primăvară-vară ETIC vei descoperi o multitudine de rochii, topuri, bluze, tricouri sau pulovere lejere – cu inserții metalice, dantelă, paiete sau chiar tricouri cu mesaje haioase. Nu în ultimul rând, ținutele office – sacouri, pantaloni, fuste sau rochii – sunt elegante și cu un twist, care le scoate din anonimat.

Colecția The Colors of the Sun de la ETIC este deja disponibilă în toate magazinele brandului și online, pe etic.ro