Expozitia Universarium din Romania gazduita de ParkLake

Anul acesta, de ”Ziua Copilului”, v-am pregatit o experienta memorabila!

Va asteptam in ParkLake, in perioada 25 mai – 8 iunie la Expozitia Universarium, o adevarata incursiune intr-o lume magica, de poveste, pentru copiii cu varsta peste 6 ani.

Doua saptamani unice in ParkLake
Chiar inainte sa spunem la revedere primaverii, ParkLake va invita sa luati parte la o expozitie de interactiune digitala, pentru copii, care vine ca o alternativa la spatiile conventionale de joaca. Prin  tehnologia interactiva destinata celor mici, ParkLake isi propune sa le deschida un univers in care pot experimenta aventuri palpitante si educative in acelasi timp.

Dezvoltat de Emil Dragan, realizatorul conceptului si al instalatiilor interactive, proiectul are un caracter inovator, care ofera experiente unice in Romania si Europa, imbinand cultura cu tehnologia si traditia cu modernitatea.

In cadrul expozitiei, micii vizitatori vor avea ocazia sa interactioneze cu cea mai noua tehnologie, care aduce impreuna realitatea augmentata, realitatea virtuala, senzori diversi, holograme interactive, precum si personaje si povesti din lumi imaginare.

Instalatiile interactive vor purta copiii in universuri magice, oferindu-le in acelasi timp o experienta educationala. Cei mici vor avea parte de o incursiune cultural holografica, se vor transpune in lumea lui Aladdin printr-un oras arab, vor canta la instrumente virtuale si vor avea parte si de multe alte suprize.

Va asteptam la etajul 1, in zona magazinelor pentru copii, intre 14:00 – 21:00, de luni pana vineri, iar in weekend, intre 12:00 – 21:00. Si nu uitati, pe 25 mai, la ora 19:00 are loc vernisajul Expozitiei Universarium!

Intrarea este libera!

Expozitia Universarium va fi o experienta captivanta atat pentru micii vizitatori ai centrului comercial ParkLake Shopping Center, cat si pentru adultii care ii insotesc. Bucurati-va in familie de un moment memorabil printr-o expozitie multisenzoriala care celebreaza curiozitati nebanuite ale tehnologiei.

Va asteptam in ParkLake!

In siguranta #nudoaracasa
In contextul actual, ParkLake Shopping Center a dezvoltat si adoptat masuri sporite de igiena si siguranta, pentru a oferi in continuare o experienta de shopping cat mai sigura si placuta clientilor sai. Astfel, a verificat si certificat procesele curente de igiena si curatenie in parteneriat cu SGS, liderul mondial in domeniul inspectiei, verificarii, testarii si certificarii, obtinand astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igiena si Dezinfectare. Acest lucru confirma respectarea stricta a protocoalelor si reglementarilor de ultima generatie aplicabile, asigurand in acest fel sanatatea si siguranta tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shopping-ul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.  

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.