Exprima-ti personalitatea cu bijuteriile din colectia Pandora Signature

Bijuterii care sunt un memento a ceea ce te motivează în viață.

Sofisticate și iconice, noile modele din colecția Pandora Signature spun lumii cine ești. Adoptă stilul versatil care nu trece neobservat și alege un mix natural de piese statement pentru fiecare look și ocazie.

„Crearea a ceva cât mai natural, dar care să fie de asemenea recognoscibil este unul dintre cele mai dificile lucruri în design. Piesele noi din această colecție surprind cele două idei perfect”, declară Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, VP Creative Directors, Pandora.

Brățările minimaliste sunt concepute pentru a fi purtate individual sau suprapuse în diferite moduri pentru a-ți lăsa personalitatea să strălucească. Suprapunerile monocrome conferă un aspect elegant, iar suprapunerile formate din finisaje metalice diferite adaugă o notă de unicitate look-ului. Finisată manual din materiale de înaltă calitate, colecția combină logo-ul iconic Pandora cu detalii unice și măiestria meșteșugarilor de bijuterii pentru a oferi bijuterii atemporale concepute pentru a fi purtate în stilul tău.

Din trei metale diferite, brățările fixe I-D Pandora Signature, te ajută să te impui stilistic.

Inelul Suprapus strălucitor este creat pentru a fi purtat individual sau în combinație cu alte inele pentru o abordare personală.

Cerceii în formă de U combină strălucirea și profunzimea, aducând o influență minimalistă oricărei ținute.

#PandoraSignature #SomethingAboutYou

DESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.