Exprima-ti sentimentele cu noile bijuterii PANDORA ESSENCE COLLECTION

PANDORA a lansat noile talismane şi brăţări PANDORA ESSENCE COLLECTION în cadrul unei cine exclusiviste, organizate la Restaurantul Maccheroni din Bucureşti, la care au participat Andra şi Cătălin Măruţă, Elena Gheorghe şi Cornel Ene, Diana Dumitrescu şi sora ei, Demi, Ioana Ginghină şi prietena sa cea mai bună, Laura Grosu, precum şi bunele prietene Diana Enciu şi Alina Tanasă. Oferind şi primind în dar noile brăţări cu talismane semnificative create de PANDORA, simbolizând Fericirea, Iubirea, Libertatea, Prietenia sau Încrederea în sine, invitaţii şi-au arătat preţuirea, aprecierea şi sentimentele puternice pentru oamenii cei mai dragi din viaţa lor.

Dezvăluind noi moduri de a te exprima şi a-ţi personaliza ţinutele, pentru primăvara 2015 PANDORA prezintă 12 noi talismane simbolice din PANDORA ESSENCE COLLECTION. O serie de 8 talismane realizate din argint 925, aur de 14k şi aur roz de 14k, împodobite cu pietre pavé sofisticate, reinterpretează bijuteriile cu valori din colecţia deja existentă. De asemenea, PANDORA ESSENCE COLLECTION vă propune şi noi brăţări deja create, perfecte pentru a vă spune povestea şi a vă exprima sentimentele.

 

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 9.800 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.300 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandora.net