Feli canta "Bade, tu esti pui de drac", o piesa despre triumful asupra celui mai narcisist barbat din viata ei

Feli lansează „Bade, tu ești pui de drac”, a noua și penultima filă din jurnalul ei muzical #Felidinpoveste, în care rememorează amuzată despre cum i-a venit de hac unui băiat lăudăros și narcisist din trecutul ei.

„E haina grea și pacoste mare dragostea de propria persoană și se transformă chiar în comedie atunci când mai este și zugrăvită în modestie. Cam asta am trăit eu, când eram mai credulă, cu un «bădiță» cuceritor la prima vedere, dar atât de plin de el că nu mi-a luat mult până mi-am luat avântul ăla mare și am fugit de am mâncat Pământul”, glumește Feli despre episodul de joacă amoroasă de-a rasul-plânsul cu un bărbat care nu putea concepe să fie altfel decât adorat.

Cu haz, zâmbet larg și privire senzuală, Feli își cântă pe ritmuri folcloric-pop, asemeni tuturor pieselor din proiectul-jurnal #Felidinpoveste, triumful de „zâna bună” asupra „puiului de drac”. O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, cu versurile scrise de Feli împreună cu Emilian Nechifor, muzica compusă de Feli, Șerban Cazan și Florin Boka, „Bade, tu ești pui de drac” îndeamnă parcă fetele să conștientizeze și să sărbătorească eliberarea din relații în care partenerul ocupă atât de mult spațiu cu egoul său încât nu mai are loc altcineva alături de el.

După primele 8 piese autobiografice, de pe albumul „Feli din poveste”, lansate până acum cu răsunet și succes rapid pe online și radio de către Feli – „Omule, deschide ochii”, „Frunze cad”, „Când rasare soarele”, „Mă striga mama”, „Sus pe munte”, „Banii n-aduc fericirea”, „Du-te, dorule” și „Vântul bate” – proaspăt lansata felie de viață „Bade, tu ești pui de drac” aduce umor, culoare, încredere în poveștile de mâine și o Feli mândră tare că e femeie puternică și sinceră cu ceea ce simte. Mai multe despre Feli, pe canalele oficiale ale acesteia:

www.youtube.com/channel/UCBp2LmrZOwtp_EBD_-DX78g, www.facebook.com/FelyOficial, www.instagram.com/felidonoseofficial/?hl=en