Feli - La Bohemia

Feli a lansat la finalul săptămânii trecute un cover emoționant, în limba spaniolă, după una dintre cele mai frumoase povești muzicale de dragoste vreodată scrise – „La Bohemia”.

Pe lângă aprecierile pe care artista HaHaHa Production le-a primit din partea fanilor, aceasta a avut surpriza de a vedea că însuși Charles Aznavour a fost cucerit de vocea sa. Celebrul cântăreț francez, cel care a lansat oficial în 1965 nemuritoarea „La Bohème”, în limba franceză, a dat share pe contul său oficial de Facebook la coverul făcut de Feli.

„Când am aflat că Charles Aznavour a share-uit coverul meu, eram cu o prietenă în mașină și a trebuit efectiv să tragem pe dreapta. Nu mi-a venit să cred. M-a învăluit un val mare de caldură și am simțit aceeași emoție intensă pe care o am înainte de fiecare concert. Este o onoare pentru mine. Încă nu conștientizez cumva că varianta mea, fie ea în limba spaniolă, a ajuns  <<la urechile>> marelui și unicului artist. Sunt foarte fericită! Știu că are concert pe 28 aprilie la București și voi face tot posibilul să ajung, să îl ascult live.”, a declarat emoționată Feli.

Feli – La Bohemia [Cover]