Fifi, o fantoma rasfatata, Prima carte cu stafii pentru micii cititori scrisa de un autor roman

In luna octombrie, editura Ink Story si Larisa Toader lanseaza prima carte cu fantome pentru micii cititori scrisa de un autor roman.

Inspirata de stirea descoperirii la Paris in 2010 a unui apartament lasat in parasire timp de saptezeci de ani, povestea a fost transpusa in Bucurestiul anului 2020, in momentul in care personajul principal descopera un apartament identic ramas nelocuit de la inceputul anilor ’40.

„De aici pana la posibilitatea ca acesta sa fie bantuit de o stafie interesanta, crescuta in perioada interbelica, nu a mai fost decat un pas. Atunci cand mica Fernanda se muta in vechiul apartament al strabunicii Fifi, o va cunoaste pe aceasta asa cum nu si-ar fi imaginat vreodata: sub forma unei fetite fantome rasfatate, in varsta de doisprezece ani… Cum este posibil acest lucru? Mister… Pentru a le starni copiilor imaginatia si placerea lecturii, m-am straduit mereu sa combin partile interesante si informative cu pasaje emotionante sau vesele. De aceea, daca iti doresti o carte cu stafii de Halloween, dar ti-e teama sa nu fie prea traumatizanta pentru copilul tau, poti fi linistita: Fifi este «doar» o fantoma cu toane si bucle blonde. Usor de citit si vesela, cartea se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa petreaca momente relaxante, indiferent ca au 10 sau 100 de ani”, a declarat Larisa Toader, autor al romanului Fifi, o fantoma rasfatata.

Calatoria in interiorul cartii va fi insotita de hohote de ras pe masura ce aventurile si sotiile copilaresti ale micii fantome rasfatate vor starni diverse situatii mai mult sau mai putin hilare. Paragrafele vesele ale cartii alterneaza cu discutiile serioase, oferind o lectura deopotriva placuta si amuzanta.

Cartea poate fi precomandata de pe site-ul editurii ink-story.ro cu o reducere de 30% si va fi disponibila pentru livrare incepand cu data de 31 octombrie.

Despre autor

Cu o experienta de peste douazeci de ani in comunicare si relatii publice, Larisa Toader este cunoscuta in acest domeniu mai cu seama datorita cartii de specialitate publicate in 2010, Secretele relatiei cu presa. Sfaturi practice si studii de caz. Din 2021, a inceput sa scrie povesti si povestiri cu talc, precum si mici romane pentru copii.

In scrierile sale, Larisa dezvolta un univers in care se regasesc toti cei cu suflet de copil. Emotiile, magia si misterul se impletesc, combinandu-se cu un limbaj viu si actual, vesel si amuzant in egala masura. Fie ca razi in hohote sau te emotionezi pana la lacrimi, toate textele sale au darul de a te destinde, iti creeaza o stare de bine, de relaxare si, mai cu seama, te transpun in lumea copilariei fara griji, unde totul are un final fericit.

Larisa Toader este licentiata in Litere, specializarea Franceza-Romana, promotia anului 2000. Detine doua masterate, in comunicare si relatii publice si, respectiv, in marketing si comunicare politica.

Despre Editura Ink Story

Infiintata in anul 2021, editura Ink Story a luat nastere din pasiunea pentru literatura si dorinta de a sprijini autorii romani contemporani. Cu o echipa dedicata in totalitate fiecarui autor si titlu publicat, editura isi propune sa aduca fiecare manuscris in cea mai buna forma a sa, inainte de a ajunge in mainile cititorilor. Promovarea si distribuirea produselor Ink Story este realizata atat pe teritoriul Romaniei, cat si in Europa si Marea Britanie.