Fii extraordinara zi de zi cu MAX&Co Colectia Primavara - Vara 2018

MAX&Co. își continuă misiunea de a introduce extraordinarul în viața de zi cu zi. Acest etos stă la baza activităților brand-ului, care astfel transformă obișnuitul și familiarul în concepte senzaționale. Ieși în evidență mereu, nu doar la „ocazii speciale”. Doar așa te poți distra precum sâmbătă seara într-o luni dimineața. 

De ce să nu transformăm fiecare zi într-una extraordinară? Cu MAX&Co. noi considerăm că acest lucru poate fi realizat simplu, inspirându-ne din texturile și culorile hainelor practice, măgulitoare, cu un efect captivant, ce sunt ușor de purtat. Colecțiile reprezintă o împletire perfectă a creativității cu pragmatismul, adăugând o notă inovatoare pieselor clasice, complimentând astfel calitățile definitorii ale MAX&Co., dar și ale personalității complexe caracteristice iubitoarelor brandului.
 
Conceptul MAX&Co. de a introduce extrordinarul în viața de zi cu zi este ilustrat perfect prin Colecția de Primăvară/Vară 2018. Piesele esențiale sunt aduse la un nou nivel al rafinamentului cu imprimeuri puternice, tonuri luxoase, detalii atent create și sloganuri pline de viață. Pe scurt: aceste piese pot fi integrate cu ușurință în garderoba femeii moderne de astăzi.

Spiritul jucăuș și versatil iese în evidență în noua campanie a sezonului. Imortalizate de Charlotte Wales, modelele Johanna Defant, Barbora Podzimkova și Jessica Picton-Warlow portretizează spargerea barierelor, purtând piese speciale ce te vor face specială în orice moment.

Hainele noii colecții cu siguranță te vor inspira să te exprimi cu forțe MAX, transformând fiecare zi într-o experiență extrordinară.

Din echipa campaniei au făcut parte:
Fotograf: Charlotte Wales
Fashion Editor: Tom Van Dorpe
Art Director: Ben Kelway
Regizor: Studio’Connor
Modele: Jessica Picton-Warlow, Barbora Podzimkova, Johanna Defant
Make-up: Adrien Pinault
Hairstyling: Christian Eberhard
Set Designer: Max Belhouse
Casting Director: Arianna Pradarelli

DESPRE MAX&Co.
MAX&Co. este un brand contemporan de modă, apărut în Italia. Frumos concepute, realizate cu atenție și ușor de purtat, îmbrăcămintea și accesoriile MAX&Co. fac fiecare zi extraordinară pentru femeile elegante din toată lumea. Femeia MAX&Co. este în același timp șic și dinamică, serioasă atunci când alege hainele, dar amuzantă atunci când le poartă. MAX&Co. este prezent pe 5 continente cu peste 400 de magazine fizice și online.
 
www.maxandco.com
www.instagram.com/maxandco
www.facebook.com/maxandcoofficial
www.pinterest.com/maxandco
www.twitter.com/maxandco