Fii naturala cu Parfois: colectia primavara-vara 2020 - Things That Matter

Parfois, brandul portughez specializat în designul de genți/accesorii chic și, de curând, și în creații vestimentare, a lansat colecția primăvară-vară 2020.

Colecția poartă  numele „Things That Matter” și poate fi descoperită online în exclusivitate pe solmar-shop.ro.

„Aceasta este vara în care putem să lăsăm în spate artificialul și să facem loc pentru ceea ce contează cu adevărat: să fim atenți la detalii și la simțuri – să ne oprim să atingem, mirosim, auzim cu adevărat, să simțim esențele vieții. Și tocmai acest îndemn transpare și din noua noastră colecție pentru sezonul călduros care vine. Culorile, croielile, texturile utilizate de designerii noștri transmit naturalețe, confort și stil de viață natural.” ne spune Leontina Tătărici, cea care a introdus brandul Parfois în România, pe solmar-shop.ro.

Unde a fost pusă în valoare atmosfera colecției
Punctul de pornire al acestei colecții a fost insula Gozo – un loc în care timpul „pare să aibă răbdare”. Centrul colecției este modelul Agnes Åkerlund, surprinsă de lentila minimalistă a fotografului Piczo, care trasează o călătorie de redescoperire a simțurilor și amintirilor estivale.

Materiale, forme și texturi – mix de natural și funcțional
Tonurile, materialele, formele și texturile comprimă principalele trenduri și reflectă dorința noastră comună de a reconsidera obiceiuri și de a găsi timp pentru relaxare, conectare (sau deconectare) și de a ne întoarce la origini, la natural.

Natural infuzat cu funcționalitate și stil – aceasta este tema sezonului.

Călătorie în trecut – „comeback-uri” din anii ’90
Croielile lejere, minimaliste și palete de culori inspirate din natură dau naștere unor piese vestimentare care arată simplu și care curg natural pe corpul tău. Este cazul pantalonilor cargo, un design originar militar, cu o croială lejeră și buzunare mari – anticipăm că va fi una dintre cele mai populare piese ale acestui sezon.

Accesorii naturale și estivale

Genți cu infuzii de natural
Unele ținute sobre vin în contrast cu accesoriile neconvenționale sau ceva mai relaxate, tip statement, cu forme, texturi și culori care, la fel, aduc aminte de natură.

Se observă gențile de umăr sau de mână, din bambus sau lemn — un amestec de tradițional cu trenduri curente, fiind inserate mici accente de imitație de piele sau piele întoarsă. Gențile supradimensionate se găsesc și ele în colecție, fiind șic și funcționale, totodată. Sunt aduse și mai mult la viață și se fac observate prin imprimeuri colorate și abstracte.

Bijuterii supradimensionate și pălării estivale
Colierele XXL sunt o piesă esențială din această colecție și au fost regândite de Parfois cu seturi de lanțuri care să aducă aminte de adâncimile oceanului.  Și cerceii sunt pregătiți de vară și mare, luând forma unor scoici.

O atenție deosebită a fost oferită și pieselor de încălțăminte, creându-se un mix de confort și stil atât în cazul sandalelor tip strap camel, cărora li s-a dat un touch auriu, cât și în cazul pălăriilor – o altă piesă-vedetă a acestei colecții.

Culori inspirate de natură
Se poartă tonurile neutre și pământii sau ținutele care conțin mult verde, alb și alte culori care induc calmul fără să facă outfit-ul plictisitor. Ținutele sunt fine și robuste în același timp, atrăgând privirile. Aceste look-uri naturale sunt completate de ținutele alcătuite în totalitate din denim – o influență nostalgică a anilor ’90 și, totuși, modernă și suficient de cool pentru femeia din 2020.

Dacă vrei să vezi întreaga colecție primăvară-vară 2020 – THINGS THAT MATTER by Parfois, vizitează solmar-shop.ro/parfois.