FlorideLux.ro accepta plati cu Bitcoin prin Coinzone

Începând cu jumătatea lunii mai, românii au posibilitatea de a achiziționa flori și aranjamente florale de pe FlorideLux.ro cu Bitcoin. Coinzone a integrat platforma de acceptare de plăți cu moneda digitală Bitcoin pentru toate categoriile de produse de pe FlorideLux.ro, cea mai mare florărie online din România, sistemul urmând să fie implementat și în florăriile tradiționale.  

“Bitcoin prinde teren pe piaţa din România, şi nu este de mirare, având în vedere tehnologia care stă la baza întregului ecosistem. Clientul FlorideLux.ro este, în mod tradiţional, unul tânăr, activ, ancorat la tot ce înseamnă tehnologie şi digital, aşa că suntem foarte bucuroşi că îi putem oferi inclusiv opţiunea de plată cu cea mai cunoscută şi utilizată criptomonedă din lume”, declară Marius Dosinescu, CEO şi Fondator FlorideLux.

Din momentul integrării platformei de acceptare a monedei digitale Bitcoin, comercianții vor atrage noi clienți ce folosesc metode moderne de plată, având astfel posibilitatea de creștere a afacerilor în mediul online.

“În ultima vreme constatăm că numărul comercianților care implementează platforma de acceptare a plăților cu Bitcoin este într-o continuă creștere. La FlorideLux.ro, integrarea sistemului tehnic Coinzone a durat mai puțin de 24 de ore și este funcțional atât pentru clienții din România, cât și pentru cei externi. Metoda facilă de plată a produselor va atrage clienții existenți, dar și o nișă nouă, adică deținătorii de Bitcoin”, spune Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Odată cu implementarea platformei la comercianți, Coinzone asigură o interfață intuitivă și ușor de folosit pentru aceștia. În același timp, utilizatorii își pot adminstra plățile cu Bitcoin de oriunde: de acasă, de la birou sau din vacanță, având acces din orice interfață la instrumente de configurare și raportare. Protecția datelor este garantată și nu implică niciun risc pentru părți.

În momentul de față, platforma Coinzone este disponibilă în mai mult de 12 țări din Europa și se află într-o continuă extindere.

Despre Coinzone:
Cu sediul în Olanda, având birouri în România, UK și Statele Unite, echipa Coinzone are o experiență cumulată de peste 100 de ani în comerțul electronic internațional. Misiunea companiei este să ofere comercianților și cumpărătorilor o soluție ce nu impune bariere geografice, aceștia având posibilitatea de a gestiona plățile cu moneda digitală Bitcoin de oriunde: de acasă, de la birou sau din vacanță, având acces din orice interfață la instrumente de configurare și raportare.
Pentru mai multe informații despre Coinzone, puteți vizita site-ul companiei: www.coinzone.com

Despre florăriile FlorideLux
Florăriile FlorideLux, cu o experiență de peste 10 ani pe piața din România, oferă produse și servicii de calitate precum buchete și aranjamente florale, coșuri cadou, aranjamente flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun și alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com și alăturarea la cea mai mare rețea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite și livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. Primele francize FlorideLux au fost deschise în Brașov, Cluj, Arad, Pitești și Iași.
FlorideLux deține certificare ISO 9001, operând la înalte standarde de profesionalism și seriozitate. Website-urile care fac parte din rețeaua florăriilor FlorideLux sunt: www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro.
Mai multe detalii despre FlorideLux pot fi citite pe www.floridelux.ro/despre-noi