Fresh Featuring: Juan Magan x Hyenas x Mohombi x Yasiris lanseaza #ClaroQueSi

Colaborare de excepție: Juan Magan, Hyenas, Mohombi și Yasiris fac echipă pentru un proiect inedit.

Cea mai așteptată piesă a începutului de an, #ClaroQueSi este însoțită de un videoclip hot, dinamic, cu o imagine neon tropical și vibe-uri dominicane, în regia lui San și produs de Cat Music. Clipul a fost filmat în mai multe locații din Punta Cana și România pe parcursul a trei zile.

„#ClaroQueSi a luat naștere în studiourile Nomad în România, iar apoi a făcut înconjurul lumii. O idee incipientă a trei scriitori care a fost apoi consolidată de Mohombi, Juan Magan, Yei Gonzalez, Santiago Rodriguez și Bruno. #ClaroQueSi a ajuns să unească scriitori și artiști de pe trei continente, fiecare cu atingerea și flavour-ul personal. Un mix de culturi și genuri muzicale de la moombathon până la reggaeton și dancehall fac din #ClaroQueSi o încercare inedită și ofertantă în mozaicul sonor actual international”, declară Hyenas.

„Am auzit multe despre Cat Music și este prima oară când colaborăm. Producția piesei mi s-a părut foarte tare, de aceea am decis să fac parte din acest proiect și mulțumesc Universal Music Spain pentru acest pas”, mărturisește Juan Magan.

„Sunt foarte entuziasmată și mândră de acest proiect! Este o experiență care m-a învățat foarte multe atât pe plan personal, cât și profesional. Este un vis devenit realitate să colaborez cu Juan Magan și Mohombi. Băieții de la Hyenas sunt doi tipi foarte talentați care știu tot timpul ce vor să facă și știu cum să exprime acest lucru”, adaugă Yasiris.

Cu sprijinul Universal Music Spain, Juan Magan este invitatul special al acestui proiect. Numit creatorul genului muzical „Electro Latino”, Juan Magan este producător, artist, remixer și DJ, recunoscut la nivel internațional pentru piesele sale de succes. Hituri precum „Usted” (alături de Mala Rodriguez), „El Llorado (Come Un Nino)”, „Déjate Llevar” (alături de Belina Manuel Turizo, Snova, B-Case), „Si No Te Quisiera” (alături de Belinda, Lapiz Conciente) au adunat peste 700 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, ca remixer, a colaborat cu Don Omar, Nelly Furtado, Pitbull, Bob Sinclair și mulți alții.

Hyenas este un proiect muzical nou din România, format din doi producători talentați, Zagga și Câtă. Cei doi artiști români combină numeroase genuri muzicale precum moombathon, reggaeton și dancehall.

Recunoscut pentru piesele sale de succes, Mohombi a colaborat cu artiști de succes printre care Akon, Faydee, Nelly, Nicole Scherzinger și Craig David. Hituri precum „Bumpy Ride”, „Mr. Loverman”, „Habibi ( I Need Your Love)”(alături de Shaggy, Faydee și Costi Ioniță) au adunat aproape 400 de milioane de vizualizări pe YouTube și au ocupat primele poziții în topurile de specialitate. De-a lungul timpului, artistul a obținut premii precum Billboard Latin Music Awards (2016) pentru cel mai bun album latino al anului alături de Pitbull și două premii Grammy pentru cel mai bun album urban latin al anului (2018).

În vârstă de 22 ani, Alba Yasiris Almonte Díaz (Yasiris) s-a născut în Republica Dominicană, iar din 2008 s-a mutat în Spania. În urmă cu doi ani, artistă a participat la concursul “Gana Con Tu Voz”, unde a câștigat în finala concursului de la Madrid. Anul trecut, artista a intrat în portofoliul Cat Music Spain și a lansat „Hasta Manana (Mmm)”, prima piesă din carieră sa, un featuring cu Ilinca, una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, care a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2017. Pe 7 februarie, Yasiris este invitată specială în show-ul susținut de Juan Magan în Madrid la teatrul Barcelo, unde va avea loc și lansarea unei variante speciale a piesei #ClaroQueSi.