Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei lanseaza un program de voluntariat, pentru a sprijini educatia copiilor

De peste 30 de ani, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține și promovează valorile autentice românești și performanța la cel mai înalt nivel, investind continuu în educația și pregătirea tinerelor generații.

Începând din această toamnă, FDVDR lansează proiectul de voluntariat „Împreună pentru educație”, prin care își propune să aducă împreună copii și tinerii români, cu voluntari cu expertiză și pasiune, cu scopul de a crea contexte relevante de învățare și dezvoltare personală.

Copiii trebuie formați și îndrumați de la o vârstă fragedă, de aceea invităm cadrele didactice, tinerii și specialiștii din acest domeniu, să contribuie, printr-un program de voluntariat, la dezvoltarea și îmbunătățirea performanțelor școlare ale copiilor.

În cadrul programului „Împreună pentru educație” se caută voluntari dispuși să își împartă expertiza și pasiunile din diferite domenii cu copiii și tinerii din școlile din România, în cadrul unor ateliere & discuții informale, care se vor desfășura online.

Voluntarii care se vor înscrie în acest program vor beneficia de contracte care să ateste activitatea desfășurată, de materiale educaționale, de susținre și de promovare din partea FDVDR. Aceștia vor avea posibilitatea de a stabili programul cursurilor (numărul de grupe, numărul de ore/grupă, durata cursului/modulului) și cărui segment de vârstă li se adresează.

Cei care doresc să se înscrie în acest program de voluntariat trebuie să trimită o scrisoare de intenție pe adresa office@fundatiadanvoiculescu.ro