Geanta de mana, must-have-ul unei ierni chic!

O ţinută de damă nu este completă, până nu i se adaugă accesorizarea potrivită. Cele mai îndrăgite accesorii de damă, sunt reprezentate de genţi, poşete, rucsacuri, borsete şi plicuri, fiind plusul de charm pe care fiecare doamnă şi domnişoară îl aduce look-ului ei. Simple, sofisticate, uni, colorate, mici, mari, discrete sau foarte încăpătoare, genţile nu vor fi niciodată într-un număr prea mare în dressing-ul unei doamne, tocmai datorită rolului esenţial pe care îl deţin în personalizarea unei ţinute.

Cum ne alegem geanta?

Fiecare doamnă şi domnişoară acordă o mare atenţie momentului în care îşi procură o geantă, pentru a se asigura că modelul ales se potriveşte anumitor repere de care ţine cont atunci când îşi concepe outfit-urile. Accesând https://epantofi.ro/c/genti-guess , avem posibilitatea de a trece în revistă o gamă foarte variată de modele de genţi de mână, astfel că ne vom putea alege variantele care ne vor reprezenta cel mai bine şi care se vor potrivi look-ului nostru. În primul rând, geanta se alege în funcţie de specificul ţinutei. O geantă de mână va cadra foarte bine cu ţinutele formale, urban-casual, elegante sau effortless, nefiind recomandate outfit-urilor sportive. Cu o versatilitate atât de amplă, geanta devine must-have-ul oricărui sezon şi oricărui context.

Pentru un look formal, destinat mersului la birou, vom alege genţi de mână în nuanţe neutre, negrul rămânând recomandarea principală. Vom alege genţi bine compartimentate, astfel încât să ne putem păstra în ordine toate lucrurile personale. Unui look urban-casual, i se vor potrivi genţile colorate, imprimate şi accesorizate, modelele cu un design inedit şi surprinzător, precum şi genţile cu forme atipice.

Cum ne alegem geanta

Pentru o ţinută elegantă şi rafinată, ne vom alege o geantă clasică, în nuanţa care va cadra cel mai bine cromaticii vestimentare. Outfit-urile effortless, în care jonglăm cu orice tip de textură, design şi culoare, vor putea fi completate cu genţi de mână discrete, în nuanţe îndrăzneţe şi din texturi cât mai variate.

Geanta de mână în sezonul rece

Tendinţele sezonului rece conferă genţilor de mănă un rol foarte important, fiind elementul care aduce o notă de personalitate şi unicitate ţinutelor complexe de iarnă. Astfel, pentru zilele reci de iarnă vom alege să ne accesorizăm ţinutele cu genţi de mână realizate din piele, bine compartimentate şi încăpătoare, pe care le vom asorta cu o pereche de pantofi cu toc sau cu cizme, în zilele foarte reci. Putem opta pentru un echilibru cromatic între geantă şi încălţăminte, însă, la fel de bine vom putea alege nuanţe şi tonalităţi diferite,  tocmai pentru a aduce un plus de culoare look-ului nostru.

În sezonul rece, geanta de mână va cadra foarte bine alături de paltonaşe din stofă, cojocele din piele, veste din blăniţă sau geci trei-sferturi din fâş sau stofă. Putem continua accesorizarea outfit-ului nostru, asortând nuanţa sau tonalităţile cromatice regăsite pe geantă, cu cele de pe şal, pălărie sau mănuşi. Ţinuta noastră va dobândi un plus de charm şi feminitate, ajutându-ne să arătăm foarte bine chiar şi în zilele reci de iarnă.

Geanta şi silueta

Este recomandat ca atunci când ne alegem o geantă, să ţinem cont şi de caracteristicile siluetei şi staturii. Dacă avem o siluetă atletică, ne putem procura orice tip de geantă, de orice dimensiune. Dacă suntem micuţe de statură şi avem o siluetă generoasă, nu ne va avantaja o geantă mare, în timp ce dacă suntem înalte şi slăbuţe, vom putea alege un model de geantă în format mai mare.